עבור לתוכן

7600gs vs7300gt

Featured Replies

פורסם

:s07:מה אתה מנסה להיות חכם' date=' אז זה עוקף אותו בחצי FPS, אני נמצא פה יותר בפורום ממך, וזה יותר תחום ההתמחות שלי....

אפשר לחשוב שאתה מבין גדול בספקים, סתם שמו אותך בשביל הפוזה.

[/quote']

אין לך תחום התמחות.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתי לו שהוא טועה? רק אמרתי שעדיף את ה-7600GS רק מבחינת הצ'יפסט ולא יותר...

כי הוא יותר טוב ב-OC וכו'...

ואז דניס פיתאום אמר לי שאני מביך את עצמי וכו'... מה הוא עשה פה לעזאזל...

דניס אם שמת לב אתה התחלת את כל מריבה הזו, אז אל תגיד לי שדיברתי שטויות...

אתה סתם ילד שנכנס לפורום ובא לעשות פוזה ולהציף כל דיון בקישורים מאתרים "תאילנדים"!

פורסם
:lol:
פורסם

חברים חברים חברים (ואחד שחושב את עצמו)... לא צריך לריב. לדעתי ולדעת הרוב כאן ה7600 עדיף. ה7300 המשופר מגיע עם OC מובנה מהחברה ולדעתי הוא לוקח הרבה חשמל ולא תוכל לעשות לו OC נוסף בעתיד. לא כדאי, כרטיס ישן ולא חזק כלל. יש 7600 מאוד זולים והם עדיפים בהרבה.

רוצה 7300 משופר לך על זה. לדעת הרוב פה לא כדאי.

דניס! אל תחליט למי יש תחום התמחות ולמי אין. אתה לא מכיר פה אנשים אתה רק רואה תגובות בפורום. כבר נתקלתי בעבר עם תגובה בלתי הולמת שלך ואחראי הפורום מקח את ההודעות שלי ושלך ונתן לי אזהרה1. תחשוב טוב לפני שאתה יוצא על אנשים פה כי אנחנו כאן הרוב.

נ.ב. לא התכוונתי להיות בוטה, אם פגעתי במישהו SRY.

פורסם

חברים חברים חברים (ואחד שחושב את עצמו)... לא צריך לריב. לדעתי ולדעת הרוב כאן ה7600 עדיף. ה7300 המשופר מגיע עם OC מובנה מהחברה ולדעתי הוא לוקח הרבה חשמל ולא תוכל לעשות לו OC נוסף בעתיד. לא כדאי, כרטיס ישן ולא חזק כלל. יש 7600 מאוד זולים והם עדיפים בהרבה.

הוא כן יוכל ואגב ה7300GT הוא OCER אדיר

פורסם

דניס! אל תחליט למי יש תחום התמחות ולמי אין. אתה לא מכיר פה אנשים אתה רק רואה תגובות בפורום. כבר נתקלתי בעבר עם תגובה בלתי הולמת שלך ואחראי הפורום מקח את ההודעות שלי ושלך ונתן לי אזהרה1. תחשוב טוב לפני שאתה יוצא על אנשים פה כי אנחנו כאן הרוב.

נ.ב. לא התכוונתי להיות בוטה, אם פגעתי במישהו SRY.

שוב פעם, יש כנראה פה בעיה של הבנת הנקרא. כנ"ל לגבי פורום מעבדים. אתם לא מבינים שבערך 2-4% יודעים ועושים OC ? זה לא ברור לכולכם? אם מישהו קונה כרטיס, לשימוש בSTOCK, וכרטיס A חזק מכרטיס B אז על מה הויכוח? הוא גם עולה פחות.

לפותח הת'רד, אתה עושה או רוצה לעשות OC לכ. מסך? זה מעניין אותך?

פורסם

כנראה שיש פה בעיה בהבנה...

והמבין יבין... :lol::kopfpatsch:

פורסם

למה, אתה חושב שאתה יכול ללמד אותי משהו? 8)

מיותר למען האמת... תחשבו מה שבא לכם. אין לי כוח להתנצחויות המטופשות האלו כבר...

פורסם

שוב פעם, יש כנראה פה בעיה של הבנת הנקרא. כנ"ל לגבי פורום מעבדים. אתם לא מבינים שבערך 2-4% יודעים ועושים OC ? זה לא ברור לכולכם? אם מישהו קונה כרטיס, לשימוש בSTOCK, וכרטיס A חזק מכרטיס B אז על מה הויכוח? הוא גם עולה פחות.

לפותח הת'רד, אתה עושה או רוצה לעשות OC לכ. מסך? זה מעניין אותך?

דניס הראה כולה 2 באנצ'מארקים מאתר לא מוכר... אז אני בספק שהוא יותר טוב.

פורסם

הנה עוד קצת , כופרים! :P

http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=06vga00nv7300gtnv7300gtshootout0305

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1970&cid=3&pg=4

עוד?

"In the case of Inno3D and Palit 7300GTs, they are faster than a standard clocked 7600GS, thanks to the high working frequencies of the GPU and memory."

כובע, מישהו? (שיהיה לכם מה לאכול...)

[attachment deleted by admin]

פורסם

כופרים תקרה לחברים שלך! הלוואי שתקבל אזהרה.

פורסם

כופרים תקרה לחברים שלך! הלוואי שתקבל אזהרה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

תקרא, לא תקרה, כופר...

על מה אקבל אזהרה, על המילה כופר? ירדת מהפסים לגמרי?

שן, שן קשת ענן...

פעם הבאה אל תקפוץ ותקטול ...

"הנה עוד קצת , כופרים! :P "

אתה שם לב ל :P בסוף המשפט? משמעו הלצה. חסר לך חוש הומור?

פורסם

כן. על המילה כופר. כופר :"כינוי לאדם היוצא מתחומיה של דת אליה השתייך, ומכחיש את עקרונותיה.". מי אתה שתגיד דבר כזה.

"שן קשת ענן" ??? בן כמה אתה.... :lol:

בקיצור, הלוואי שתקבל אזהרה.

פורסם

כן. על המילה כופר. כופר :"כינוי לאדם היוצא מתחומיה של דת אליה השתייך, ומכחיש את עקרונותיה.". מי אתה שתגיד דבר כזה.

"שן קשת ענן" ??? בן כמה אתה.... :lol:

בקיצור, הלוואי שתקבל אזהרה.

אתה כופר בדת המבינים עניין. אני מבין עניין אז אני יכול להגיד את זה. :lol:

אני בן 30. מוכר לך "שן קשת ענן" ? ;D

קח את זה בקלות, לא היתה כוונה לפגוע, זו היתה סה"כ הלצה. אני בספק אם אקבל אזהרה על זה (4 שנים פה ואף פעם לא קיבלתי אזהרה) אבל מי יודע :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים