פורסם 2007 במאי 2718 שנים אני התקנתי לפני שנה וחצי K LITE MEGA CODEC PACK ומאז עוד לא ראיתי קובץ אחד שאני לא מצליח לנגן (כולל 1080i).הקובץ כרגע לא מתנגן? אני אישית בחרתי בהתקנה את 4 (LOTS OF STUFF)
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר כן הוא מתנגן תודה.1 מאיפה אני יכול להוריד קבצי HD בשביל לראות את האיכות ?2 מה זה בדיוק קובץ שרשום HDTV וגם X264 ? האם זהו קובץ HD שעבר קידוד והאיכות שלו נמוכה יותר ?תודה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים X264 הוא באיכות הכי גובהה כיום אבל כדי לנגן אותו תצטרך או -1. מחשב ממש חזק (באיזור ה E6600 שהוא בקושי מצליח)2. כ.מ בעל שבב \ תמיכה חומרתית בניגון סרטי HD
פורסם 2007 במאי 2818 שנים *יוצא מתוך נקודת הנחה ש ACE זה חבילת מקודדים\תוכנה עם מקודדים*ל90% או אפילו לכל החבילות מקודדים יש תמיכה בMKV ואתה כן יכול לנגן את הסרט - הקטע זה המחשב שלא מצליח לעמוד בקצב נתונים של הקובץ ונוצר מצב של לאג בין התמונה לקול
פורסם 2007 במאי 3018 שנים חסר פרטים איזה קובץ HD ?בלו ריי או HDDVD ?DIVX ברולוציה איזו ?H264 ?איזה מחשב יש לך ?מעבד איזה ?כרטיס מסך איזה ?מסך איזה ?זה יעזור באם אתה יכול להריץ HD ?ובאיזה רמה ?כך בנתיים מדריך שיעזור לך לכוון מקודדים המדריך http://upload-il.com/file/23435/-------------------------------------------------------------1.pdf.htmlאני לא כתבתי אותו אבל הכיוון של המקודדים מתאים ל-HD שים לב עפי הכותב מתאים למחשבי AMD אבל גם אינטל טוב רק בזהירות ולא לגעת בסאונד של הקידוד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.