עבור לתוכן

אייפוד נאנו דור ראשון - specs

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת:

- מה היה זמן הסוללה.

- האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני?

באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח.

כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת... :)

פורסם

למה לעזאזל אתה רוצה דור 1? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כי יש לו DAC יותר טוב מלדור שני, משמע איכות סאונד יותר טובה.

פורסם

ברור לך רק שהסוללה בטח תהיה מתה (היא מחזיקה 18 חודש מהייצור!). חפש בEBAY במילא אין אחריות בארץ

פורסם

לנאנו דור ראשון איכות טובה יותר מהשני

ולנגנים אחרים איכות טובה משל שניהם.

תעשה לעצמך טובה, עזוב אייפוד נאנו. מכשיר פוזה בלבד.

הסוללה בדור הראשון מחזיקה 12 שעות לפי ההכרזה, וכ 10-11 שעות מעשית. פחות אם אתה שומע בווליום גבוע.

המכשיר שביר בטירוף ונשרט בקלות מדהימה, וכמו שקודמי אמר- הסוללה שלו נוטה ללכת לעולמה אחרי 12-18 חודשים.

פורסם
  • מחבר

יש דעה רווחת מאוד (כולל הרבה מאוד אודיופילים מושבעים) שהDAC באייפוד דור 4 ונאנו דור 1, שבשניהם הוא זהה, הוא הכי איכותי מסוגו בנגנים ניידים... אני מודע לחסרונות של המכשיר, יש לי גם עוד כמה הסתייגויות ממנו, אבל מה לעשות שזה המצב. ואני בעצמי אודיופיל בקטנה :)

אתם בטוחים בקשר לזמן סוללה? זה מוצהר ע"י היצרן? אפשר אולי לפתוח את המכשיר ולהחליף למשהו אלטרנטיבי, כמו ב-X5?

פורסם

PC MAGAZINE עשו ניסוי ולקחו מכשירים מקצועיים וניתחו את האותות שהמכשיר מפיק. הם בדקו טווח תדרים, רעשים, וכו' וכו' - אם אתה מעוניין זה הופיע בגיליון מרץ.

בכל מקרה הIPOD NANO דור 2 ניצח את המכשירים של IRIVER וCREATIVE והוכתר כאיכותי ביותר בפלאש (אאל"ט הוא השיג ציון שהתקרב מאד אם לא עבר את הIPOD VIDEO).

פורסם

כן, שכולנו יודעים עד כמה יציאת האוזניות שלו "מדהימה"...... (אני לא מדבר על ה Line out שזה סיפור אחר)

תעשה לי טובה, ותשמיט מהזיכרון שלך את הבדיחה של PCmag. גם Cnet עשו בדיקה דומה, והתוצאות היו שונות לגמרי, מעניין איך.

פורסם

למה לעזאזל אתה רוצה דור 1? :nixweiss:

למה לעזאזל אתה רוצה אייפוד?

בסבתא ש'ך (שתחיה/זיכרונה לברכה) אל תקנה אייפוד. סתם מכשיר עלוב.

יש כל-כך הרבה נגנים טובים יותר (וזולים יותר) שזה פשוט חבל.

תקשיב לפיקה, וכל שאר הממליצים.

זה באמת נגן בשביל הפוזה, רק שמוקים כמוני מסתובבים עם דבר כזה (ואני בכלל לא שמוק).

ת'אמת, אפילו לא רציתי אותו, קנו לי מתנה.

איזה שביזות.

תקנה לך איזה creative zen v plus, אחד מהנגנים של sandisk, אפשר גם את של iaudio ו-iriver (ה-E10 ממש מציאה עכשיו, בערך 600 שקל. והוא גם שלט אוניברסלי לטוויזיה).

ותמונה: http://img513.imageshack.us/img513/1595/dsc00419kl9.jpg

פורסם

א) יש לך לינק לבדיקה של CNET? אני מכיר רק שCRAVE בדקו ZUNE מול IPOD VIDEO.

ב) הבדיקה של PC MAGAZINE נערכה ע"י מעבדת אודיו מקצועית עם מכשירים מקצועיים. בנוסף קשה לטעון שיש קשר בין הדירוג שלהם של איכות המוזיקה לאינטרסים כלכליים כל שהם מכיוון שהZUNE זכה מקום אחרון בדירוג אבל איכות המוזיקה הכי טובה.

פורסם

"מקצועי, מקצועי"

מילה שקל לזרוק אבל קשה להסביר. רשמו שם בדיוק באיזה מכשירים השתמשו ובאיזו מעבדה? מעניין אותי לדעת.

לגבי הבדיקה של Cnet, אני אתן פה את הלינק עוד היום, צריך לחפש אותו בהיסטורי.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, אל תתטרחו עם הוויכוח הזה כי לא ממש מעניינות אותי הבדיקות המקצועיות האלה... למכשיר יכולים להיות מספרים מטורפים מבחינת טווח תדרים, SNR וכו' אבל הרכיב הכי חשוב זה הממיר DAC שלו ואם הוא על הפנים אז איכות הסאונד תהיה בהתאם. ואת זה אני בספק אם השוואה כזו PCMAG או CNET עשו.

'כל מקרה אני יודע מה אני מחפש אז לא צריך לנסות לשנות את דעתי עם מכשירים אחרים וכאלה, אני די מכיר את ההיצע... כל מה שאני רוצה לדעת זה תשובות לשאלות שלי:

- מבחינת זמן סוללה די קיבלתי תשובה, אבל האם אפשר לפתוח אץ המכשיר ולהחליף אותה איכשהו?

- יש הבדלים חיצוניים (חוץ מצבע) בין דור 1 ל-2?

פורסם

לדור השני יש מארז חיצוני חדש מאלומיניום (או חומר אחר) שלא נשרט.

והוא גם מעוגל בפינות.

פורסם
  • מחבר

לא נשרט... בכלל? או הרבה פחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים