פורסם 2007 במאי 2718 שנים יש לך כמו 3 רפידות כאלה לאוזןתבדוק מה הגודל שהכי נוח לך ככה שהאוזניה תשב הכי טוב בתעלת האוזן
פורסם 2007 במאי 2718 שנים כשאתה דוחף את זה, אל תפחד תדחף את זה עד הסוף, אם לא פשוט לא תקבל סאונד איכותי שלהם....Aviko
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תגידו, כשמנסים להוציא את האוזניות אין מצב שהגומי יתקע באוזן או משו? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל חשבתי על האוזניות האלה וזה דבר שדי מדאיג אותי [כן, אני יודע - ]
פורסם 2007 במאי 2718 שנים הסיכוי לזה הוא קלוש לדעתי כי זה יושב על האוזניה יחסית חזק, לי זה לא קרה אף פעם. פשוט תמצא את הגודל של הרפידה המתאימה לך ולא יהיו בעיות לדעתי.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אפרופו זה, יש לי שאלה:גם הרפידה הגדולה ביותר וגם הבינונית יושבות לי מצוין באוזן. במה עלי לבחור?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים פשש כיף לך בטח לך יש אוזנים גדולות (סתם.. אני מצליח להשתמש רק בקטנות אפילו הבינוניות גדולות לי והבנתי שככל שהגמויות יותר גדולות הבאס יותר מודגש והאטימות יותר גבוהה. קשה לי להאמין שתסדר עם הגדולות בגלל הלחץ שהן יוצרות אז תשתמש קודם בבינוניות ואז אם תראה שנוח לך תעבור לגדולות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.