עבור לתוכן

דרישות מינימליות ל HD מהכלל אל הפרט

Featured Replies

פורסם

העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן.

אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב.

עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי.

כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר.

השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה מפרט של גיימר שיכול להטיס טיל בין יבשתי. אני רוצה להראות full HD וכל השאר אופיס ופיירפוקס.

אז מה אתם אומרים? מה הוא כרטיס הכניסה לדור הוידאו הבא?

פורסם

לסרטים HD מומלץ הכרטיסים 8500GT , יש להם תמיכה מלאה ב-HD , מבלי לאמץ את המעבד

כרגע הכרטיסים האלה באים בסלוט PCI-E , אולי ייצא גם לסלוט AGP

פורסם

המפרט של שנינו כמעט זהה ואני מריץ 720p בלי בעיה, רק סצינות עם ביטרייט ממש גבוה קצת מקרטעות.

אבל בכל מקרה אם אתה רוצה להריץ HD השדרוג הכי קל שתוכל לעשות הוא כנראה לקנות כ"מ HD2600 או 2400 כשהם יצאו, ידוע שיהיו להם גרסאות AGP ויש להם האצת חומרה ל-HD, מה שכן הם בטח יהיו די יקרים יחסית.

אם יש לך תקציה למחשב חדש לגמרי אז איזה C2D טוב וכ"מ ג'יפורס 8600 או 8500 יהיה הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני די מופתע, ובעיקר תוהה איפה טעיתי. אולי הקודקים...

בכל מקרה אני תוהה אם יצא לי משהו מה7600, שנמצא בתווך המחירים שלי ומתאים ל AGP כרגע או שזה סתם להחליף עגלה בטרנטה. הוא באותה רמה כמו ה 5500 או שזו עליית מדרגה משמעותית?

ברמה העקרונית כל תוספת לכר' מסך תפחית עומס על המעבד ותגרום לעניינים לרוץ חלק יותר נכון?[br]פורסם בתאריך: 27.05.2007 בשעה 18:08:34

רציתי גם לשאול אם לכמות RAM יש קשר ליכולת העיבוד בתצוגה של וידאו, ואם כן אז עד כמה. אתם חושבים שהדיון הזה יהיה יותר במקום בפורום מפרטים?
פורסם

זו עליית מדרגה משמעותית.

אל תקנה אותו אלא חכה לHD2400 AGP הוא אמור להתאים לך כמו כפפה !

פורסם
  • מחבר

זו עליית מדרגה משמעותית.

אל תקנה אותו אלא חכה לHD2400 AGP הוא אמור להתאים לך כמו כפפה !

נשמע טוב... יש איפשהו מידע מרוכז עליו? תאריך השקה צפוי?

פורסם

כן היה דיון די מרוכז עליו זה בין הדפים הראשונים.

תאריף השקעה לא ידוע אבל כמו שהנתי צפוי להיות בערך ביולי.

פורסם

לפי מיטב הבנתי (ואולי לא הבנתי נכון) הקודק של הפרומט HD צריך לדעת להשתמש בדרייבר של אנווידיה כדי לרנדר עליו HD.

אם זה המצב אז תצטרך לחכות קצת עד שזה יקרה (אם בכלל).

הכי טוב נראה לי זה שידרוג (או האצה למעבד).

ב720P ה3800X2 שלי נמצא ב40% שימוש שזה מקביל (נוסיף קצת אוברהד) ל3200 ב85%. VLC דורש אפילו פחות מעבד ממדיה פלייר קאסיק.

פורסם

אז הוא יצטרף לשדרג את כל המחשב.

פורסם
  • מחבר

לפי מיטב הבנתי (ואולי לא הבנתי נכון) הקודק של הפרומט HD צריך לדעת להשתמש בדרייבר של אנווידיה כדי לרנדר עליו HD.

אם זה המצב אז תצטרך לחכות קצת עד שזה יקרה (אם בכלל).

הכי טוב נראה לי זה שידרוג (או האצה למעבד).

ב720P ה3800X2 שלי נמצא ב40% שימוש שזה מקביל (נוסיף קצת אוברהד) ל3200 ב85%. VLC דורש אפילו פחות מעבד ממדיה פלייר קאסיק.

ואתה לא חושב שכרטיס HD יעודי כמו ב 2400 ההוא יכול לעשות את העבודה? נראה לי חבל לקנות למחשב מוח חדש )MoBo+CPU+Graphic card( רק בשביל הסרטים, כל עוד יש אלטרנטיבה.

אלא אם זה שהכרטיס קורא לעצמו HD זה סתם באזוורד, ובאותה מידה היו יכולים לקרוא לו 2400web 2.0

פורסם

^

תצטרך לחכות ליולי כדי לדעת.. לדעתי כל עוד יש בכרטיס תמיכה בHD לא צריכה להיות בעייה...

פורסם
  • מחבר

לעזאזל עם ה ATI האלה, יש להם תזמון מחורבן... אני מחכה יותר מדי זמן בשביל לקנות את המסך הזה, עכשיו אני צריך לחכות עוד חודשיים בשביל כרטיס מסך שיריץ עליו חומר שמצדיק את הרזולוציה שלו... חומרה זה דבר שמצריך הרבה סבלנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים