עבור לתוכן

שאלה קצת טיפשה אבל איך לישרוף מחשב?

Featured Replies

פורסם

חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים

בשביל שיקנו לו חדש...

איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?

פורסם

תשנה את הנושא אחי

שאלות כאלה לא ניראה לי רלוונטי לפורום

מה אתה רוצה שמישהו יגיד לך איך להרוס מחשב

פה בפורום מדריכים אנשים לתקן מחשב או ללמד אנשים דברים

give me a break,dude!!!

פורסם

זה תלוי מה אתה רוצה לשרוף?

אתה יכול להעלות את כל המתחים בביוס למקסימום ולכבות את האיוורורים של הספק והמארז. משהו יקרה :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להפעיל את המחשב בלי הסינק של המעבד , זה חייב לעשות משהו , למרות שעם כל ההגנות של המעבדים כיום

אי אפשר לדעת.

פורסם

מה אתם עוזרים לו... שידחוף את האצבע לשקע תוך כדי מקלחת..

פורסם

להוציא את הזיכרון.מעבד.כ.מסך תוך כדי שהמחשב עובד שאתה בWINDOS והכול זה בטוח יעשה משהו

פורסם

מה אתם עוזרים לו... שידחוף את האצבע לשקע תוך כדי מקלחת..

פורסם

אפשר לטפטף מים על אחד החלקים

אבל זה יגרום לקצר וכל החלקים במחשב ישרפו :s05:

פורסם

את תנסה עם מים !

זה כבר מסוכן !

ותגיד לחבר המפונק שלך שאם ההורים שלו לא קונים לו מחשב אולי יש להם סיבה ! :pissed:

פורסם

אם ההורים של החבר שלך לא רוצים לקנות לו מחשב חדש, יש להם סיבה. (אולי אין כסף? אולי המחשב חדש יחסית ולא זקוק לשדרוג?)

בקיצור, אין טעם לתת לו עצות איך לשרוף את המחשב, והייתי ממליץ גם למחוק את העצות שכבר ניתנו.

לי יש מחשב מסוג פנטיום 3 450 שנקנה לפני 7.5 שנים, כשהייתי בכיתה ח'. עכשיו אני כמעט מסיים צבא ועדיין עם אותו מחשב. כשהוא מתקלקל אני מתקן אותו, וקרה לי כמה וכמה פעמים ואני לא מתלונן. אז אם אני יכול- גם אתה (או חבר שלך) יכול.

פורסם

אם ההורים של החבר שלך לא רוצים לקנות לו מחשב חדש, יש להם סיבה. (אולי אין כסף? אולי המחשב חדש יחסית ולא זקוק לשדרוג?)

בקיצור, אין טעם לתת לו עצות איך לשרוף את המחשב, והייתי ממליץ גם למחוק את העצות שכבר ניתנו.

לי יש מחשב מסוג פנטיום 3 450 שנקנה לפני 7.5 שנים, כשהייתי בכיתה ח'. עכשיו אני כמעט מסיים צבא ועדיין עם אותו מחשב. כשהוא מתקלקל אני מתקן אותו, וקרה לי כמה וכמה פעמים ואני לא מתלונן. אז אם אני יכול- גם אתה (או חבר שלך) יכול.

אתה לא צריך להתגאות בזה שיש לך פנטיום 3... כולנו משתתפים בצערך

גם לי היה מחשב פנטיום 3 800MHZ וזה פשוט סיוט

כל כך איטי... בקושי פוטושופ הוא העלה

תמכור אותו באיזה 300 ש"ח ותחסוך למחשב חדש

אפילו איזה מחשב מאייבורי ב 1900 ש"ח יהיה כבר עדיף :-\

פורסם

אם הוא רוצה לשרוף את הספק שידחוף סרגל

לפתח של המאווררים :smile1:

פורסם
:s07: תגיד לו להשתין בתוך המארז ואז להדליק את המחשב
פורסם

תגיד לחבר המפונק שלך שאם הם לא קונים יש להם סיבה, זה יכול להיות כספית או יכול להיות עוד הרבה דברים..

לא חבל? לעשות מעשי קונדס בשביל שיקנו לך דברים? לא מרוצה ישר שובר ואומר זה התקלקל אני רוצה חדש?

כואב לי על הלב על הורים שהילדים שלהם עושים את השטויות האלו.. גם חבר שלי, רצה לקנות מסך חדש הפיל את המסך הCRT שלו ווואלה הנה אבא מוציא את הפנקס צ'אקים

פורסם
  • מחבר

חחחח מה אתם בלחץ אנשים...

כולה שאלתי שאלה איך לישרוף מחשב הוא פשוט צריך ליקנות חדש ואת ז ההוארוצה לישרוף ולא משנה זה היה בצחוק..

[br]פורסם בתאריך: 27.05.2007 בשעה 21:52:13

עזבו מחקו תאשכול הזה הגזמתם אם התגובות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים