פורסם 2007 במאי 2718 שנים חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיביםבשביל שיקנו לו חדש...איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תשנה את הנושא אחי שאלות כאלה לא ניראה לי רלוונטי לפורום מה אתה רוצה שמישהו יגיד לך איך להרוס מחשב פה בפורום מדריכים אנשים לתקן מחשב או ללמד אנשים דברים give me a break,dude!!!
פורסם 2007 במאי 2718 שנים זה תלוי מה אתה רוצה לשרוף? אתה יכול להעלות את כל המתחים בביוס למקסימום ולכבות את האיוורורים של הספק והמארז. משהו יקרה
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תנסה להפעיל את המחשב בלי הסינק של המעבד , זה חייב לעשות משהו , למרות שעם כל ההגנות של המעבדים כיום אי אפשר לדעת.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים להוציא את הזיכרון.מעבד.כ.מסך תוך כדי שהמחשב עובד שאתה בWINDOS והכול זה בטוח יעשה משהו
פורסם 2007 במאי 2718 שנים את תנסה עם מים ! זה כבר מסוכן ! ותגיד לחבר המפונק שלך שאם ההורים שלו לא קונים לו מחשב אולי יש להם סיבה !
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אם ההורים של החבר שלך לא רוצים לקנות לו מחשב חדש, יש להם סיבה. (אולי אין כסף? אולי המחשב חדש יחסית ולא זקוק לשדרוג?)בקיצור, אין טעם לתת לו עצות איך לשרוף את המחשב, והייתי ממליץ גם למחוק את העצות שכבר ניתנו.לי יש מחשב מסוג פנטיום 3 450 שנקנה לפני 7.5 שנים, כשהייתי בכיתה ח'. עכשיו אני כמעט מסיים צבא ועדיין עם אותו מחשב. כשהוא מתקלקל אני מתקן אותו, וקרה לי כמה וכמה פעמים ואני לא מתלונן. אז אם אני יכול- גם אתה (או חבר שלך) יכול.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אם ההורים של החבר שלך לא רוצים לקנות לו מחשב חדש, יש להם סיבה. (אולי אין כסף? אולי המחשב חדש יחסית ולא זקוק לשדרוג?)בקיצור, אין טעם לתת לו עצות איך לשרוף את המחשב, והייתי ממליץ גם למחוק את העצות שכבר ניתנו.לי יש מחשב מסוג פנטיום 3 450 שנקנה לפני 7.5 שנים, כשהייתי בכיתה ח'. עכשיו אני כמעט מסיים צבא ועדיין עם אותו מחשב. כשהוא מתקלקל אני מתקן אותו, וקרה לי כמה וכמה פעמים ואני לא מתלונן. אז אם אני יכול- גם אתה (או חבר שלך) יכול.אתה לא צריך להתגאות בזה שיש לך פנטיום 3... כולנו משתתפים בצערךגם לי היה מחשב פנטיום 3 800MHZ וזה פשוט סיוטכל כך איטי... בקושי פוטושופ הוא העלהתמכור אותו באיזה 300 ש"ח ותחסוך למחשב חדשאפילו איזה מחשב מאייבורי ב 1900 ש"ח יהיה כבר עדיף :-\
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תגיד לחבר המפונק שלך שאם הם לא קונים יש להם סיבה, זה יכול להיות כספית או יכול להיות עוד הרבה דברים..לא חבל? לעשות מעשי קונדס בשביל שיקנו לך דברים? לא מרוצה ישר שובר ואומר זה התקלקל אני רוצה חדש?כואב לי על הלב על הורים שהילדים שלהם עושים את השטויות האלו.. גם חבר שלי, רצה לקנות מסך חדש הפיל את המסך הCRT שלו ווואלה הנה אבא מוציא את הפנקס צ'אקים
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר חחחח מה אתם בלחץ אנשים...כולה שאלתי שאלה איך לישרוף מחשב הוא פשוט צריך ליקנות חדש ואת ז ההוארוצה לישרוף ולא משנה זה היה בצחוק..[br]פורסם בתאריך: 27.05.2007 בשעה 21:52:13עזבו מחקו תאשכול הזה הגזמתם אם התגובות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.