עבור לתוכן

מתלבט בין מס' מכשירים ברשת ORANGE

Featured Replies

פורסם

N73 איטי רצח אני פשוט לא אוהב את המכשיר הזה ולא משנה מה תגידו... סימביאן סימביאן, איטי זה איטי..

לאומת הטיסן הידוע :) הסוני אריקסון... גם 3.2 מגה פיקסל... ואפילו זול יותר..

יש לי את ה K610i אני פשוט מעריץ מס' של הפלאפון הזה..

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין פשוט איך אתם יכולים להשוות בין 6288 ל E65 זה כמו להשוות בין מחשבון למחשב.

פורסם

יש הרבה אנשים שלא ניסו סימביאן, והרבה אנשים שניסו ולא מימשו את הפוטנציאל. אז כן, אני מבין איך הוא יכול להשוות 6280 ל-S60.

בשבילי ה-N73 הוא מכשיר נהדר! יש לי הכל מחוץ לבית (תזכורות, מסנג'ר, אינטרנט וכו'), והמבחר של האפליקציות לדבר הזה הוא פשוט עצום (כנ"ל Themes ומשחקים). הרבה יותר מכל מכשיר אחר. (התגובה מתייחסת לכל סימביאן S60 3rd edition)

פורסם

האמת? גם לי יש סמביאן בבית ולא ממש גיליתי את הפונטציאל שלו, ניסיתי פעם להעביר תוכנה אבל הוא רשם איזו שגיאה ומאז התיאשתי :nixweiss: (E61)

מישהו רוצה לרשום לי בפרטי אתרים עם דברים נחמדים ל סמביאנים? :hat:

פורסם

^^^אתה מתייאש מהר אני רואה... ;D

הסמביאן אכן נחשבת לדעתי למעיין מהפכה קטנה...

יש לה המון אפלקציות ושימושים יעילים... ;D

ובמקרה שלי אני מוכן להתפשר על האיטיות..שאכן לפעמיים היא :pissed:.....

פורסם

טוב, לאחר שקיבלתי בפרטי את מה שרציתי, הצלחתי לסדר את הבעיה בתוכנה ועכשיו היא עובדת (אם כי החתמתי אותה בתור תוכנת פיתוח :-\)

קיצר, המערכת ממש מגניבה ובאמת יש לה מליון אפליקציות, קח E65 אחלה של דבר

^^^אתה מתייאש מהר אני רואה... ;D

לא מתיאש מהר, לא היה לי איך לפתור את הבעיה, עכשיו יש לי :P

פורסם

לחבר שלי יש N73 ואני משתמש לו בפלאפון כל היום.. בתקופת ה4 חודשים שאני משתמש לו בפלאפון עד עכשיו לא הייתה תקיעה אחת שדרשה ריסטרט או משהו בדומה.. הוא טיפה טיפה איטי במעבר למצלמה למשל או לפתיחת תיקיות.. לא משהו רציני... פלאפון מאוד מומלץ.. איכות שמיעה אדירה מצלמה מעולה

וכמובן ... סימביאן!!

לדעתי זה פלאפון מעולה

דרך אגב איך איכות הסאונד בנוקיה E65 ??

ואיכות המצלמה? אני די מתלבט גם אני בין ה73 ל65

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת אני מקבל כבר היום או מחר את המכשירים לאבי ה73 ולי 65 עד שאני יחליט מה יותר טוב..אני מקבל אותם כמובן עם הגרסא העדכנית ביותר של הסימביאן

ועם גיגה זכרון כל מכשיר ומעבר לזה גם מחר אני צריך לקבל תשובה לגבי מחיר די "מפתיע" (אם אפשרי לקרוא לזה כך)ביחס למחיר הקיים בנוגע למכשיר הN95 שזה כבר ליגה אחרת לגמרי..נחכה ונראה.

פורסם

n95 זה קקי, לבנת חבלה :-X

פורסם

n95 זה קקי, לבנת חבלה :-X

לבנת חבלה שמכילה המון...

הייתי רוצה לבנת חבלה כזאת

פורסם

ובכל זאת אני מקבל כבר היום או מחר את המכשירים לאבי ה73 ולי 65 עד שאני יחליט מה יותר טוב..אני מקבל אותם כמובן עם הגרסא העדכנית ביותר של הסימביאן

ועם גיגה זכרון כל מכשיר ומעבר לזה גם מחר אני צריך לקבל תשובה לגבי מחיר די "מפתיע" (אם אפשרי לקרוא לזה כך)ביחס למחיר הקיים בנוגע למכשיר הN95 שזה כבר ליגה אחרת לגמרי..נחכה ונראה.

שאתה מקבל את המכשיר (65) תרשום לי בפרטי או פה את התרשמותך ממנו אני יודה לך מאוד...

פורסם

מכשיר מעולה, קל, דק, מהיר, מסך שנראה טוב, קריא ביותר, סלידר מגניב, סמביאן ומצלמה נחמדה מאד

מה עוד אתה ורצה?

פורסם

ומה לגבי איכות הסאונד שלו בניגון שירים?

פורסם

די טובה, הוא לא חזק כמו הN73 אבל שומעים לא רע, הרבה יותר טוב מהV3X

פורסם

לבנת חבלה שמכילה המון...

הייתי רוצה לבנת חבלה כזאת

תאמת? לא אם אני צריך לשלם עליו. ב-4K אפשר לקנות טלפון טוב עם נגן ברמה דומה (K610, V3XX וכו'), מצלמה שלא תראה בכלל את המצלמה של ה-N95 (אל תחיו באשליות, זה לא מתקרב לקרסוליים של מצלמה אמיתית שעולה בין רבע לשלש מהמחיר של המכשיר) ו-GPS. אם הנייד שאני אקנה לא יהיה דור שלישי אז גם חסכתי 540 שקלים (אין טעם לקנות היום מכשיר ללא דור שלישי לרוב האנשים). סביר להניח שבסה"כ המחיר יהיה מאוזן. ככה לא חסכתי כלום וקיבלתי משהו שמצד אחד מכיל את כולם - תקלה קטנה והכל מת, ומצד שני, באיכות הרבה יותר נמוכה מאשר כל רכיב לחוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים