עבור לתוכן

מתלבט בין מס' מכשירים ברשת ORANGE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לקחת בלי להוסיף שום כסף מכשירים מרשת אורנג' ואני לא יכול להחליט בנוגע למכשירים.

נוקיה N73(שמעתי שיש לו גרסא חדשה עם הרבה פחות תקיעות וריסטים)

נוקיה E65(שהוא על אותו העיקרון עם תוכנת סימביה שבכלל אין לו תקיעות לפי מס' חברים שיש להם אותו וקנו אותו אך אין בו שום חידוש חוץ משהוא דק לעומת ה6280 שלי והאם הוא עד כדי כך דק??)

בעיקרון אני נוטה למכשירי נוקיה אך הסימביה די קוטלת אותם עם ההסתנכרנות לעברית עם תקיעות וכו'

האם שווה לקחת את הE65 או את הN73 שאני די מתבאס על הגודל שלו אך יש מצלמה איכותית והכול...

תגובות/רעיונות/חסרונות והצעות נוספות..

אני מקבל את המכשיר מחר אז כמה שיותר תגובות בבקשה אנשים.תודה למגיבים.

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הN73 ממש לא גדול

פורסם

סימביאן זה עולם אחר ברגע שיהיה לך אמולטור של SNES עם רומים של כל המשחקים שהיו לך או לחילופין SCUMMVM עם MONKEY ISLAND על הפלאפון אתה תבין.

פורסם
  • מחבר

ובקיצור אף אחד לא חידש לי או ענה לשאלתי מי יותר נוח/בעל פחות חיסרונות ולשניהם יש את אותו הממשק של סימביאן אבל בN הוא נתקע די הרבה ואני אומר זאת כי לאיזה 4 חברים יש אותו עם הגרסא החדשה יש לציין והוא נתקע איזה פעם ביום-יומיים לעומת הE65 שלא נתקע..

אבל בין היתר שאלתי היא גם איזה מכשיר יותר נוח לתפעול ובעל יתרונות טובים כי אני מחליף מ6280 אז די רציתי סליידר וכיוון שהN93 עולה הון תועפות אז יש לי את האופציה של או הE65 או הN73 אם אפשר שחברי הפורום שהתנסו במכשירים הללו ימליצו פה על אופן הפעולה שלהם והחסרונות אל מול היתרונות אני אודה לכם.

וד"א מדובר על המכשיר הN73 MUSIC EDITSON שמגיע בשחור טיטניום ועם 1גיגה זכרון וכמובן עם התוכנה החדשה לפי טענת אנשי אורנג....

פורסם

אני משתמש בגירסת הME וכמו שראית אצל החברים היא נחשבת לדי איטית..

לגבי תקיעות עוד לא נתקלתי..

מה שכן הוא דורש ריסטרט 1-2 ביום...

והשאלה היא הצרכים שלך..אם אתה רוצ המצלמה תובה וMP3 תיקח את הN73 אם לא אז הE65 יתאים (למרותש הוא יותר לשוק העיסקי)..

מה אתה רוצה לדעת בדיוק אני ירחיב ?

פורסם
  • מחבר

ולגבי הN השחור?? מה איתו? הוא גרסת המוסיקה ואומרים שהוא טיפה יותר טוב??

כי לE65 אין רדיו וזה די עקרוני.

פורסם

ME זה Music Edition (כן, השחור).

אני לא יודע מה נסגר עם הגירסא הזאת, אבל יש לי את הגירסא הרגילה והייתי עד עכשיו עם גירסא מאוד מאוד ישנה (2.06), והיו קצת באגים. עכשיו אחרי עידכון בבית לגירסא הכי חדשה רובם נפתרו, והמכשיר יותר מהיר.

עם הגירסא הקודמת היו לי כמה תקיעות (בערך 5, אולי פחות) בכל הזמן שיש לי את המכשיר (מהשבוע הראשון שהוא שווק באורנג') ככה שלשמוע שזה נתקע להם פעמיים ביום זה ממש מוזר.

צריך פעם בכמה ימים לעשות ריסט למכשיר, אבל זה לוקח כמה דקות. אני לא חושב שזאת בעייה רצינית.

וכמו שאמרו - סימביאן זה עולם אחר. :xyxthumbs:

פורסם

אם המכשיר לא נתקע, למה צריך לעשות לו ריסטרט? ::)

פורסם
  • מחבר

למה באמת צריך לעשות לו איתחול כל כמה ימים???

ובכל זאת מה המכשיר היותר טוב לקחת מבחינת ההיבט הטכנולוגי וההיבט החיצוני גם..

כי אני רוצה מכשיר שאני יוכל לחיות איתו תקופה לא מובטלת ושאני לא יצטרך לשדרג כל יומיים.

רציתי לקחת את הN95 אבל הוא יקר ברמות שלא ישוארו..

פורסם

למה ריסטרט..כי זה כמו מערכת הפעלה..בסופו של דבר הזיכרון "בורח"..וריסטרט מסדר את העניין...

פורסם

מה עם הK800?

פורסם

הוא באותה רמה כמו של הN73 המלצמה קצת יותר טובה בגלל הפלאש..

ובאריקסון מערכת ההפעלה היא סגורה...

שיקולים שלך על מה אתה מוכן להתפשר..

פורסם

הוא גם זול יותר

פורסם

הE65 ממש נחמד, פלאפון אלגנטי, דק ומהיר

פורסם
  • מחבר

ואין עדכון תוכנה שמסדר את "בריחת הזכרון" על תוכנות מסויימות שמפעילים כנראה וכו'??

ההתלבטות הממשית שלי היא המעבר מ6280 ל...

או N73 או E65 ומהבחינה של ה65 אני מוכן להתפשר על רדיו ועל פלאש אבל למה לעזאזל נוקיה החליטו ללכת על מצלמה 2MEGA???לא מבין את זה..

וזה מבאס להשתדרג ממכשיר לאותו המכשיר פשוט בדק ועם סימביה אז???לא שיניתי כלום אותה המצלמה ובעקרון כמעט אותו המכשיר..בקיצור אבא שלי הזמין לי את הE65 ובתקופה לשבועיים ככה שאם הוא לא יהיה טוב יחליפו לי למכשיר אחר חדש כמובן בקופסא אז זה די בסדר..לאחר שגועים רבים של אורנג הם הסכימו לדבר וגם קיבלתי חבילות די טובות..אינטרט לחצי שנה חינם ועוד כמה חינמים...תודה לכל האנשים שהביעו חוות דעתם ואם יש עוד חוות דעת אז אתם כמובן מוזמנים..לאחר שיגיע המכשיר כמובן אני יספר על חסרונותיו ויתרונותיו.תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים