פורסם 2007 במאי 2718 שנים שלוםקניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים ניסת לקודד עם התוכנה שבאה עם המכשיר? (אולי זה פשוט לא ברזולוציה)ניסת לעדכן גירסה?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אתה צריך לקודד אם התוכנה הזאות : www.jetaudio.comגם לי זה היה בהתחלה אבל קראתי קצאת באתר שלהם וזאת התשובה 8)
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר אתה צריך לקודד אם התוכנה הזאות : www.jetaudio.comגם לי זה היה בהתחלה אבל קראתי קצאת באתר שלהם וזאת התשובה 8)זה אתר עם מלא תוכנות בפנים.. אתה יכול לתת לי תשם של התוכנה? (גם שמתי לב שהן עולות כסף.. אני לא אמור לקבל את התוכנה הזאת בחינם?)
פורסם 2007 במאי 2818 שנים יש'ך לינק פלאש ענקי איך שאתה נכנס: JetAudio 7, מה יכול להיות יותר ברור...? אני חושב, שרק הגירסה החדשה היא עם אופציינלית לתשלום, הקודמות הן לגמרי freeware.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר יש'ך לינק פלאש ענקי איך שאתה נכנס: JetAudio 7, מה יכול להיות יותר ברור...? אני חושב, שרק הגירסה החדשה היא עם אופציינלית לתשלום, הקודמות הן לגמרי freeware.תודה רבה הכל מקודד ועובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.