עבור לתוכן

Samsung 931c בעייה בצבעים שלו...

Featured Replies

פורסם

חשבתי שיש רק TN , S IPS, PVA, P MVA וכל אלה...

עכשיו אתה מחלק גם את ה TN לפאנלים?!

לפי מה יודעים איזה פאנל של פאנל TN הוא הכי טוב ?

שגעת אותי כבר עם כל הפאנלים האלה...

בכלל חשבתי ש 931C זה שיפור של 931BF ושל 931B

ובגלל זה לא קניתי את ה 931BF שיכלתי להשיג אותו במחיר הזדמנות...

לא יכולת לכתוב את זה באשכול שפתחתי לפני חודש ? :pissed:>:(:(

אין ממש הבדל... הפאנל פשוט מיוצר ע"י חברות אחרות. וכמו בכל דבר.. יש הבדלים בין חברה לחברה.. אומנם פה הוא דיי קלוש..

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-932B אחיד בהרבה בעת הצגת שחור ללא הילות לבנות מאשר ה-931C, בנוסף זויות הצפיה של ה-932B מעט יותר טובות.

יחס הניגודיות של ה-931C הוא 728:1 ואילו של ה-932B הוא 847:1, יחס הניגוידות של ה-L1960TR הוא 704:1.

ארז, הנתונים האלה מאוד שונים מהנתונים בבדיקה של X-bit labs. יש לך הסבר לזה?

פורסם

ה - SAMSUNG 940FN נראה מעניין.

נחכה לראות כמה הוא יעלה בארץ.

פורסם
  • מחבר

בגדול מי שרוצה לקנות 931C אני ממש לא ממליץ... :( ממש מאוכזב.. הצבעים שלו זה בעיה ממש רצינית.. אי אפשר לראות פה סרטים/סדרות בצורה מהנה, זה מפריע שהצבעים לא טבעיים, זה במיוחד בולט בפנים של אנשים.

ונחזור לנושא הראשוני של ההודעה... האם למישהו יש את המסך 931C ויכול לעזור לי בכיול צבעים שלו, שיהיו יותר נורמליים ופחות מיוחדים?

עשיתי ממש טעות שקניתי אותו... קניתי אותו במכרז במחיר דווקא לא רע.. עכשיו הבעיה אם אני מחזיר להם (עד 14 יום), אני צריך לשלם בערך 100 ש"ח קנס פלוס אני צריך לנסוע ממש רחוק בשביל להחזיר להם. לא יודע מה לעשות... אם להישאר איתו וזהו או לשלם על זה ולהחזיר ולקנות משהו נורמלי..

הייתי צריך לקנות 931BF או LG 1960 או LG1970.. זה פחות או יותר אותו טווח מחירים אולי פלוס 100 ש"ח.

מי היה מאמין שאפשר לטעות במסך ברמה של חברה כמו סמסונג... זה כביכול מוצר הדגל שלהם במסכי 19 אינץ' עם פאנל TN...

ד"א, מה הכתובת של האתר של הפאנלים למסכים? שאתה רושם שם של מסך הוא רושם לך את השם של הפאנל.

פורסם

בגדול מי שרוצה לקנות 931C אני ממש לא ממליץ... :( ממש מאוכזב.. הצבעים שלו זה בעיה ממש רצינית.. אי אפשר לראות פה סרטים/סדרות בצורה מהנה, זה מפריע שהצבעים לא טבעיים, זה במיוחד בולט בפנים של אנשים.

ונחזור לנושא הראשוני של ההודעה... האם למישהו יש את המסך 931C ויכול לעזור לי בכיול צבעים שלו, שיהיו יותר נורמליים ופחות מיוחדים?

עשיתי ממש טעות שקניתי אותו... קניתי אותו במכרז במחיר דווקא לא רע.. עכשיו הבעיה אם אני מחזיר להם (עד 14 יום), אני צריך לשלם בערך 100 ש"ח קנס פלוס אני צריך לנסוע ממש רחוק בשביל להחזיר להם. לא יודע מה לעשות... אם להישאר איתו וזהו או לשלם על זה ולהחזיר ולקנות משהו נורמלי..

הייתי צריך לקנות 931BF או LG 1960 או LG1970.. זה פחות או יותר אותו טווח מחירים אולי פלוס 100 ש"ח.

מי היה מאמין שאפשר לטעות במסך ברמה של חברה כמו סמסונג... זה כביכול מוצר הדגל שלהם במסכי 19 אינץ' עם פאנל TN...

ד"א, מה הכתובת של האתר של הפאנלים למסכים? שאתה רושם שם של מסך הוא רושם לך את השם של הפאנל.

זאת בעיה שלך וטעות שלך, זה לא מסך לסרטים ואם תקרא ביקורות תראה שעוד אנשים הגיעו למסקנה הזאת

אתה יכול להגיד איך הוא במשחקים ? ובכללי?

הוא לא בהיר מדי?

איך אתה יכול בכלל לראות סרטים על מסך 19" בצורה נורמלית ? :-\

פורסם

אני מתכנן על ה-913BF בע"ה.

הבנתי שהוא עדיף על ה-931C, וכנראה שהדיון הזה הוא ההוכחה לדבר.

פורסם
  • מחבר

זאת בעיה שלך וטעות שלך, זה לא מסך לסרטים ואם תקרא ביקורות תראה שעוד אנשים הגיעו למסקנה הזאת

אתה יכול להגיד איך הוא במשחקים ? ובכללי?

הוא לא בהיר מדי?

איך אתה יכול בכלל לראות סרטים על מסך 19" בצורה נורמלית ? :-\

שהדלקתי אותו פעם ראשונה הוא היה ממש בהיר... בגדול גם צריך להתרגל לזה, וגם זה די ניתן לשליטה.. אפשר להוריד את הבהירות ועדיין לראות באיכות טובה.

הוא מאוד בהיר אבל זה פחות מפריע לי.

תראה שחשבתי על לקנות מסך, ידעתי שאני יקנה מסך עם פאנל TN, אז שמסתכלים על כל המסכים שיש בשוק, כביכול המסך הזה אמור להיות ממש טוב לסרטים... יש לו 2 ms זמן תגובה.. איזה מסך TN אחר כן מתאים לסרטים בניגוד לזה?

ולפני שקניתי חיפשתי עליו באינטרנט ולא ראיתי הרבה תלונות על הצבעים וזה מוזר, כי זה די משמעותי, במיוחד שדווקא במסך הזה מתגאים באיכות צבעים שלו, בגלל החידוש של ה 97% במקום 82%.

משחקים עדיין לא ניסיתי איתו, אני לא משחק ממש הרבה במשחקים.. אני מאמין שזה אמור להיות בסדר. גם ככה אין לי כרטיס מסך ממש חזק. הפעלתי פעם אחת C&C 3 וזה ניראה די טוב.

פורסם

אם הייתי רוצה לראות סרטים במחשב הייתי לוקח 22" רחב

בכלל לא הייתי חושב על 19"

כל ה 22" הם TN אז הולכים פשוט על הכי זול

זה הכי זול לדעתי שאפשר למצוא...

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

הנתונים שלו גם לא רעים

אולי במכרזים תצליח להשיג מכיר יותר זול של מסכי SAMSUNG 22" שכמובן זה עדיף בגלל היצרן

פורסם

אני מתכנן על ה-913BF?

תחליף תיכנון בע"ה.

פורסם

אני מתכנן על ה-913BF?

תחליף תיכנון בע"ה.

התכוונת אליי?

פורסם

כן,מסך אחר

פורסם

כן,מסך אחר

מדוע?

יש לך מסך יותר טוב באיזור ה-1300 ש"ח?

[LCD, 19",Not Wide].

פורסם

תבדוק את זה Hyundai 19" LCD L90D+ 8MS

1115שח

או זה שיותר יקר אבל שווה VX922 19'' LCD 2ms DVI

פורסם

אני משום מה מעדיף את ה-Samsungים.. אני חושב על ה931BF/C או 960BF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים