פורסם 2007 במאי 2718 שנים המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדיםאז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ?אפשר להחליף את המולקס ?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדים אז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ? אפשר להחליף את המולקס ? המגעים לא טובים כנראה במולקס שמגיע מהספק ונכנס לכרטיס אבי לא מאמין שהבעיה בכרטיס : תנסה להחליף אותו באחר מהשאר או ללחוץ בעדינות לקופף טיפה עם מברג שעונים דק תמגעים רק כשהמחשב לא בחשמל !
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תיקח מולקס שלא בשימוש תשים על המתכת שמה בדיל שיהיה מגע או שתוציא את החוטים של המולקס ותהדק את הברזלים של העברת המטח שמה במולקס.עם הבעיה פיזית במולקס של הכרטיס מסך תממש את האחריות שלך.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תיקח מולקס שלא בשימוש תשים על המתכת שמה בדיל שיהיה מגע או שתוציא את החוטים של המולקס ותהדק את הברזלים של העברת המטח שמה במולקס. עם הבעיה פיזית במולקס של הכרטיס מסך תממש את האחריות שלך. המפציץ מאיפה אתה מפליץ כאלה רעיונות ? תגיד אתה בסיידר? ועם הוא ישרוף משהו אתה תביא לו כ.מסך חדש ? יצא חרוז ;D
פורסם 2007 במאי 2718 שנים לא יודע עדיין לא הלכתי לישון, אפשר לעשות את זה כמו שעושים מודים למאוורר לחיבור מולקס.אבל לחזק את החיבורים של הספק זה לא שטותי, אבל רק עם יש לך ידע בזה עם לא עזוב.ועם הוא ישרוף את הכרטיס מסך אז........................ יש למישהו את הפלאפון של מוסרי?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים לא יודע עדיין לא הלכתי לישון, אפשר לעשות את זה כמו שעושים מודים למאוורר לחיבור מולקס. אבל לחזק את החיבורים של הספק זה לא שטותי, אבל רק עם יש לך ידע בזה עם לא עזוב. ועם הוא ישרוף את הכרטיס מסך אז........................ יש למישהו את הפלאפון של מוסרי? חחחחחחחחח LOL חזק מוסרי איפה אתה ?.... ;D
פורסם 2007 במאי 2718 שנים לא יודע מה עם מוסרי ואיך זה קשור לדיון, מה שאני יודע זה שיש לכל אחד מכם אזהרה על ספאםהמפציץ A החמקן יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על ספאם, כאשר באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורוםDr. Bit גם לך ייש אזהרה 1 מתוך 3 על ספאם, כאשר באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורוםלפותח הדיון תנסה להחליף מולקס אשר נמצא בספק ותראה האם הבעייה נמשכת , אם כן יכול להיות כי:1. הספק לא מספיק חזק כדי להחזיק את הכרטיס מסך2. הכרטיס מסך עצמו תקול(חיבור המתח)
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר באמת יכול להיות שזה הספק גם ב-CD-ROM היתה אותה בעיית מגעיםוהספק הזה ג'ינרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.