פורסם 2007 במאי 2618 שנים יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויראחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חםחיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקוניםולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר זה ממש לא מה שבאתי לרשוםתודה על הזילזול (:ובכל זאת אני רוצה להוריד אותה, הצלחתי להוריד את הטמפ' של הצ'יפ ושל כל השאר הדבר היחיד זה הלוח
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אין ממש מה לעשות בעניין חוץ מלדאוג לסירקולציה נורמלי/סידרו כבלים וניקוי אבק...זה שתשים מאוורר שיזרוק אוויר על הלוח לא יתן לך כלום..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר את זה עשיתי,חשבתי האמת לעבור לקירור מיםהבעיה שאני ממש לא מבין בזה, וקראתי את המדריכיםכמה השפעה אני אראה?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בטמפ' על הלוח..ברמה אפסית..שכן קירור מים דואג לציפסט/מעבד וכו ולא ללוח עצמו...ואל תיסחף ותוציא כסף על דברים מיותרים..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים כמו ש-taotao אמר, מה יתן לך +10 מעלות או -10 מעלות, זה לא יפגע בכלום עם אתה לא מתכנן OC.אין לך מה לחפש בישביל להוריד את הטמפרטורה.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר חמקןאני חושב להתחיל OCובקשר לקירור מיםאם אין לו השפעה על הלוחלא שווה לי באמת להשקיעאת כל הסירקולציה חוטים ניקוי אבק הכל מדונדשאולי להוסיף עוד מאורר אלה שתמחברים מאחורה ?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אתה יכול להוסיף מאוורר "איפה שחסר" זה רק יתרום לסירקולציה ולקירור...ותתחיל עם הOC ותראה מה +- הטמפ' של הלוח (למרות מה שחשוב יותר זה הציפסט)...
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר זהו שאני לא יודע איפה צריך למקם אותויש לי שני מאוררים של זלמן 120 אחד החלפתי על המאורר של ביג טייפון השני מוציא אוירעוד שניים שיש לי אחד אחורה הוא המאורר של הBT השני מכניס אויר הוא של GIGABYTE שקיבלתי עם המארז
פורסם 2007 במאי 2618 שנים יש לך את הדגם עם החלון או עם הרשת?אם זה עם הרשת אתה יכול למקום מאוורר שיכניס אוויר על הרשת עצמה (זה גם יותר רועש)...וכמו שאתה מתאר אין לך שום מאוורר "חסר"..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.