עבור לתוכן

FSP 60GLN ,בעיה עם החיבורים?!

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות לפי המצלות רבות שראיתי בפורום שלכם את הFSP 60GLN שמתאים גם לתקציב שלי (זה למחשב של חבר)

הבנתי שיש איזושהי בעיה עם החיבורים ללוח...האם תוכלו לומר לי אם תהייה לי בעיה לחבר אותו לP4 PRESCOTT 478 ,לוח GIGABYTE GA 8IPE1000-G v4

או שאני צריך לקנות מתאם כמו שראיתי בחיפוש שעשיתי.

אגב, האם יש לכם המלצות יותר טובות למפרט בתקציב עד 200 שקל?

תודה לעוזרים! :)

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

אם הלוח שלך 20 פינים תצטרך לחתוך את ה-24 פינים של הספק. זה קל ולא פוגע בשום דבר. בחור אחד כבר העלה תמונות ככה שתוכל לחפש ולראות בדיוק איך ואיפה חותכים.

אין עוד המלצות בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

אם הלוח שלך 20 פינים תצטרך לחתוך את ה-24 פינים של הספק. זה קל ולא פוגע בשום דבר. בחור אחד כבר העלה תמונות ככה שתוכל לחפש ולראות בדיוק איך ואיפה חותכים.

אין עוד המלצות בתקציב הזה.

בלוח יש חיבור של 20 פינים, האם זו בעיה? מה הבעיה שה4 הנותרים יהיו לא מחוברים על הלוח?

צירפתי תמונה של החיבורים...שימו לב שאין משהו מפריע מהצד...האם תהייה בעיה לחבר בכל זאת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

החיבור של הספק זה 24 פינים והוא לא יתחבר ללוח אם שיש לו חיבור של 20 ולכן צריכים לחתוך אותו

אני פתחתי תרד בנושא בתחילת השבוע הסבירו לי בדיוק מה לעשות אני אשלח לך תלינק

פורסם
  • מחבר

החיבור של הספק זה 24 פינים והוא לא יתחבר ללוח אם שיש לו חיבור של 20 ולכן צריכים לחתוך אותו

אני פתחתי תרד בנושא בתחילת השבוע הסבירו לי בדיוק מה לעשות אני אשלח לך תלינק

מעולה!

תודה רבה...

זה סיפור רציני?

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261899.0

אני חתחתי עם סכין יפנית לקח לי כ10 דקות

תודה על הלינק....אבל לא הבנתי איזה צד של ה4 פינים צריך לחתוך? כדי שאני לא אשרוף את הלוח בטעות...

פורסם

תסתכל על הצבעים של החוטים

ודרך אגב זה החיבור של ה20 שמתחבר ללוח

את ה4 השניים צריך לקחת הכבל שיש לו 8 פינים צבע החוטים שלו זה צהוב שחור ותחתוך אותו ל2 של 4 ותחבר אותו ללוח אם וזהו

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעשה לי (ולעצמך) טובה, אל תחתוך כלום !

תנסה לחבר אותו ככה, להשאיר 4 פינים חופשיים ולא מחוברים.

רק אם משהו מפריע - אז תחתוך.

אני הרכבתי לוחות של גיגהבייט ישנים והיו ספקים, שהארבע פינים האלה יכלו להתחבר או להיתנתק, בעזרת מין מגרעת כזאת. אני חיברתי אותם והשארתי אותם לא מחוברים, כדי שלא יפריעו לי ולא יגעו בקבלים או בשאר חלקים של הלוח אפילו בטעות, והכל התאים.

תנסה ככה, אם לא ילך - תחתוך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי לגבי ה20 פינים...אני אחתוך את החיבור כמו בתמונה ואחבר ללוח את ה20 פינים הנותרים

לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם ה4 פינים הנותרים ממה שחתכתי...

אני יודע שבספקים נורמליים יש עוד יציאה של 4 פינים מהלוח תוספת למעבד, האם היא קיימת גם בספק הזה?

פורסם

אל תחתוך. הרי כשאתה חותך - הלכה האחריות. פשוט תחבר את זה ככה, זה ישאל תלוי באוויר.

פורסם
  • מחבר

אל תחתוך. הרי כשאתה חותך - הלכה האחריות. פשוט תחבר את זה ככה, זה ישאל תלוי באוויר.

אתה בטוח שתהייה לי אפשרות לחבר את זה ככה בלי לחתוך?

פורסם

ב99% כן.

קודם כל תנסה. לא אמורה להיות בעיה בכלל.

פורסם
  • מחבר

ב99% כן.

קודם כל תנסה. לא אמורה להיות בעיה בכלל.

OK תודה! :xyxthumbs:

פורסם

ותבדוק שאין שום דבר שמפריע לך עם החיבור של ה4 פינים חשמל ללוח אם כי הספק הזה מגיע עם 8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים