פורסם 2007 במאי 2618 שנים שלום! אני מעוניין לקנות לפי המצלות רבות שראיתי בפורום שלכם את הFSP 60GLN שמתאים גם לתקציב שלי (זה למחשב של חבר) הבנתי שיש איזושהי בעיה עם החיבורים ללוח...האם תוכלו לומר לי אם תהייה לי בעיה לחבר אותו לP4 PRESCOTT 478 ,לוח GIGABYTE GA 8IPE1000-G v4 או שאני צריך לקנות מתאם כמו שראיתי בחיפוש שעשיתי. אגב, האם יש לכם המלצות יותר טובות למפרט בתקציב עד 200 שקל? תודה לעוזרים!
פורסם 2007 במאי 2618 שנים שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.אם הלוח שלך 20 פינים תצטרך לחתוך את ה-24 פינים של הספק. זה קל ולא פוגע בשום דבר. בחור אחד כבר העלה תמונות ככה שתוכל לחפש ולראות בדיוק איך ואיפה חותכים.אין עוד המלצות בתקציב הזה.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.אם הלוח שלך 20 פינים תצטרך לחתוך את ה-24 פינים של הספק. זה קל ולא פוגע בשום דבר. בחור אחד כבר העלה תמונות ככה שתוכל לחפש ולראות בדיוק איך ואיפה חותכים.אין עוד המלצות בתקציב הזה.בלוח יש חיבור של 20 פינים, האם זו בעיה? מה הבעיה שה4 הנותרים יהיו לא מחוברים על הלוח?צירפתי תמונה של החיבורים...שימו לב שאין משהו מפריע מהצד...האם תהייה בעיה לחבר בכל זאת?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2618 שנים החיבור של הספק זה 24 פינים והוא לא יתחבר ללוח אם שיש לו חיבור של 20 ולכן צריכים לחתוך אותו אני פתחתי תרד בנושא בתחילת השבוע הסבירו לי בדיוק מה לעשות אני אשלח לך תלינק
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר החיבור של הספק זה 24 פינים והוא לא יתחבר ללוח אם שיש לו חיבור של 20 ולכן צריכים לחתוך אותו אני פתחתי תרד בנושא בתחילת השבוע הסבירו לי בדיוק מה לעשות אני אשלח לך תלינקמעולה!תודה רבה...זה סיפור רציני?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261899.0אני חתחתי עם סכין יפנית לקח לי כ10 דקות
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261899.0אני חתחתי עם סכין יפנית לקח לי כ10 דקותתודה על הלינק....אבל לא הבנתי איזה צד של ה4 פינים צריך לחתוך? כדי שאני לא אשרוף את הלוח בטעות...
פורסם 2007 במאי 2618 שנים תסתכל על הצבעים של החוטיםודרך אגב זה החיבור של ה20 שמתחבר ללוחאת ה4 השניים צריך לקחת הכבל שיש לו 8 פינים צבע החוטים שלו זה צהוב שחור ותחתוך אותו ל2 של 4 ותחבר אותו ללוח אם וזהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2618 שנים תעשה לי (ולעצמך) טובה, אל תחתוך כלום !תנסה לחבר אותו ככה, להשאיר 4 פינים חופשיים ולא מחוברים.רק אם משהו מפריע - אז תחתוך.אני הרכבתי לוחות של גיגהבייט ישנים והיו ספקים, שהארבע פינים האלה יכלו להתחבר או להיתנתק, בעזרת מין מגרעת כזאת. אני חיברתי אותם והשארתי אותם לא מחוברים, כדי שלא יפריעו לי ולא יגעו בקבלים או בשאר חלקים של הלוח אפילו בטעות, והכל התאים.תנסה ככה, אם לא ילך - תחתוך.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אוקיי הבנתי לגבי ה20 פינים...אני אחתוך את החיבור כמו בתמונה ואחבר ללוח את ה20 פינים הנותריםלא הבנתי מה אני אמור לעשות עם ה4 פינים הנותרים ממה שחתכתי...אני יודע שבספקים נורמליים יש עוד יציאה של 4 פינים מהלוח תוספת למעבד, האם היא קיימת גם בספק הזה?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אל תחתוך. הרי כשאתה חותך - הלכה האחריות. פשוט תחבר את זה ככה, זה ישאל תלוי באוויר.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אל תחתוך. הרי כשאתה חותך - הלכה האחריות. פשוט תחבר את זה ככה, זה ישאל תלוי באוויר.אתה בטוח שתהייה לי אפשרות לחבר את זה ככה בלי לחתוך?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים ותבדוק שאין שום דבר שמפריע לך עם החיבור של ה4 פינים חשמל ללוח אם כי הספק הזה מגיע עם 8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.