עבור לתוכן

התלבטות בין שני כרטיסים למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

ל 2900XT יש HDMI !!!

אין לו HDMI אלא הוא מגיע עם מתאם DVI>HDMI.

מה הקטע לקנות 8800GTS 640MB ש-HD2900XT עוקף אותו בביצועים ברוב המקרים וגם מתקרב ל-GTX וגם עולה פחות מ-GTX וגם יש לו תוספות יותר טובות מ-8800GTS.

פותח התראד' date=' אתה לא מאלה שנוגעים בכרטיס מסך לראות אם הוא חם או לא...

והחום נפלט מחוץ למארז אז מה זה משנה? OC לא יישפר לך בביצועים שאתה תרגיש בהבדל ייחסית גדול והבאנדל שהוא מכיל בהרבה יותר טוב במה שאתה יכול למצוא אצל ה-8800.

אז תקנה בבטחה...

[/quote']

ה2900XT יקר בכ200-300 ומציג ביצועים בשיקלול זהים ל8800GTS640. הוא לא מתקרב לרמה של 8800GTX.

מה שכן הוא לוקח יותר חשמל,גדול יותר,חם יותר ומרעיש יותר ,בעצם זה כמו מפעל פרטי בבית(מבחינת חום,גודל ורעש).

• תגובות 33
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לו HDMI אלא הוא מגיע עם מתאם DVI>HDMI.ה2900XT יקר בכ200-300 ומציג ביצועים בשיקלול זהים ל8800GTS640. הוא לא מתקרב לרמה של 8800GTX.

מה שכן הוא לוקח יותר חשמל,גדול יותר,חם יותר ומרעיש יותר ,בעצם זה כמו מפעל פרטי בבית(מבחינת חום,גודל ורעש).

ו...שכחת לציין משהו לא?

פורסם

לא משהו שקופץ לי לראש כרגע.

פורסם

לא משהו שקופץ לי לראש כרגע.

דבר ראשון, אני מודה ש-HD2900XT יותר חם לא בהרבה, מה שירגיע פה את המשתמשים אם יוציאו גוף קירור הרבה יותר טוב...

דבר שני, הרעש שלו בגדר נורמלי עדיין, קצת טיפה מרעיש... אבל בגדר נורמלי http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/13/

דבר שלישי מה ששכחת הוא שיש תוספות רבות ל-HD2900XT שאין ב-8800GTS/X.

פורסם

דבר ראשון, אני מודה ש-HD2900XT יותר חם לא בהרבה, מה שירגיע פה את המשתמשים אם יוציאו גוף קירור הרבה יותר טוב...

דבר שני, הרעש שלו בגדר נורמלי עדיין, קצת טיפה מרעיש... אבל בגדר נורמלי http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/13/

איזה תוספות?? תן דוגמא

פורסם

דבר ראשון' date=' אני מודה ש-HD2900XT יותר חם לא בהרבה, מה שירגיע פה את המשתמשים אם יוציאו גוף קירור הרבה יותר טוב...

דבר שני, הרעש שלו בגדר נורמלי עדיין, קצת טיפה מרעיש... אבל בגדר נורמלי [url']http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/13/

יש אין ספור ביקורות ומוסרי אחד שיכולים להעיד שהרעש בלתי נסבל.

פתרון קירור אחר? המחיר עולה.

There's no other way of saying this ... the card is very noisy.

תוספות? חוץ מVIVO אני לא רואה משהו שימושי נוסף בו.

פורסם

"at roughly 30-40%. With the help of Rivatuner programmer Unwinder we got a little deeper into this matter. If the GPU core hits 100 Degrees C a safety feature will kick in and the fan will rotate 100%, and man I tell you; its like a helicopter landing in your room. We did a small test. We forced the fan to 30% (desktop mode) at 48 DBa, then ran 3DMark 06. Believe it or not but after a minute the core had reached 100 Degrees C and the 100% fan RPM kicked in. So in theory in warm circumstances (a really hot summer), this might happen to you."

הליקופטר שנוחת בחדר שלך זה לא בגדל נורמלי עדיין. וזה מהמקור שאתה הבאת!

אני מצפה לטובת חברינו הטובים שרכשו 2900XT שהכרטיס שקט להם, אך לצערי לגורו3D זה לא היה כל כך חוויתי מבחינת הסאונד.

(מתאמץ לא להיות פאנבוי :o )

פורסם

התוספת העיקרית שיש ב2900 זה שיש לו תמיכה יותר טובה בHD וגם זה כרגע לא בטוח כי אין לו באמת שבב UVD

ל2900 יש מתאם HDMI וזה לא משנה, זה כמו חיבור HDMI רגיל.

אני לא יודע עד כמה ה2900 מרעיש, הבנתי שהוא מרעיש מאוד ואם זה משהו שמפריע לך קח בחשבון

הוא צורך יחסית למתחרה שלו יותר חשמל ומוציא יותר חום וזה כן משפיע על הסביבה החיצונית כי בחדר קטן המחשב יכול לחמם את החדר.

אם התמיכה בHDMI חשובה לך והרעש לא מפריע לך קח את ה2900, יש בו גם AVIVO שזה גם פלוס.

אם לא אני ממליץ לך על ה8800GTS 640MB

פורסם

ל2900XT אין תמיכה טובה יותר בHD, וזוה הודעה רשמית של AMD מקור?היה דיון על זה שם יש.

AVIVO מצד אחד PUREVIDEO מצד שני זה אותו השימוש.

פורסם

ל2900XT אין תמיכה טובה יותר בHD, וזוה הודעה רשמית של AMD מקור?היה דיון על זה שם יש.

AVIVO מצד אחד PUREVIDEO מצד שני זה אותו השימוש.

שים לב יש לו Avivo HD ולא Avivo

אצלי השתמשתי ב-Avivo והיה לזה איכות לא רעה, תחשוב מה זה Avivo HD.

אבל משהו פה נראה לי מוזר, זה סה"כ המאוורר באותו גודל של כל מאוורר שיש בכרטיס מסך High End, מה גורם לא להיות מרעיש?

מהירות ברירת המחדל של המאוורר?

פורסם

AVIVO זה AVIVO(הHD בעצם אומר שהוא עושה את זה גם עם תכני HD) כמו שאמרתי הטכנולוגיה מנגד היא purevideo.

אף פעם לא שמעת שהגודל לא קובע(אפילו שלפעמים כן :smile1:) :nixweiss:

פורסם

רק לשם שינוי, הכרטיס מסך שלי הוא דיי שקט והרעש נע בין 50-53 dBA...

של-HD2900XT זה 48 dBA.

אז איך הוא מרעיש אם הוא יותר שקט משלי בקצת?

http://www.guru3d.com/article/Videocards/329/4/

פורסם

על מנת לענות על שאלתך אצטרך לקבל את הנתונים הבאים:

מדדת עם מכשיר? אפשר צילום?

ואולי המרחק מהמחשב לא זהה?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות חד וחלק...האם ה 8800 והHD2900XT באותה איכות מבחינת HD??

זאת אומרת אני משקיע 2000 שקל בכרטיס אני רוצה שעוד שנה וחצי אני יוכל לחברו בכיף למסך הHD.

פורסם

מישהו יכול לענות חד וחלק...האם ה 8800 והHD2900XT באותה איכות מבחינת HD??

זאת אומרת אני משקיע 2000 שקל בכרטיס אני רוצה שעוד שנה וחצי אני יוכל לחברו בכיף למסך הHD.

עדיף את ה-HD2900XT בגלל שאצלו ה-HD יותר נכנס חזק בכרטיס... כולל יציאת HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים