פורסם 2007 במאי 2618 שנים שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. יש לי 2 מאווררים סה"כ. אחד בחזית ואחד מאחור. תודה רבה, אורן.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים ואללה יש לך שם מעבדת אלקטרוניקה קטנה חח LOL יש לך שם פוטנציומטרים> קבלים אלקטרוליטיים> פקקי כיוון לפוטנציומטריםנגדים ....
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר תוכל בבקשה לפרט מה זה מה?מאוד הייתי רוצה לבנות fan bus ל-2 מאווררי AC שברשותי מהחומרים המצויים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.