פורסם 2007 במאי 2618 שנים איזה מארז יש לך? אולי הסירקולציה בו דפוקה..ובקשר ל-HD עד 45 מעלות זה בגדר הנורמה מעל לטמפ' הזאת זה כבר לא בריאושוב נראה לי שהתוכנות מזייפות אצלך חופשי כי אין מצב שבביוס אתה עומד על 30 וכשהמחשב עולה הטמפ' עולה ב-15 -18 מעלותמה עוד שאתה לא עשית OCוכמו שאמרתי אני אחריי OC לא עובר את ה-32 -35 מעלות במנוחה
פורסם 2007 במאי 2618 שנים איזה מארז יש לך? אולי הסירקולציה בו דפוקה..ובקשר ל-HD עד 45 מעלות זה בגדר הנורמה מעל לטמפ' הזאת זה כבר לא בריאושוב נראה לי שהתוכנות מזייפות אצלך חופשי כי אין מצב שבביוס אתה עומד על 30 וכשהמחשב עולה הטמפ' עולה ב-15 -18 מעלותמה עוד שאתה לא עשית OCוכמו שאמרתי אני אחריי OC לא עובר את ה-32 -35 מעלות במנוחהמ40 מעלות ממש לא בריא.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר מארז ג'נרי שהוחלפו בו המאווררים למאווררי סאנבין.מקדימה 80 מכניס,מאחורה 80 מוציא.בדופן המארז רשת שהיתה פעם תושבת למאוורר ענק שהועף מעודף רעשים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אני דווקא חשבתי להדביק מאוורר 130 על הרשת הפנימית כדי שיוציא משם אוויר. מאחורה אין לי מקום לעוד מאוורר :-\ המאוור פה בלינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3323 יש שם גם אופציה ל-12 תשלומים שזה מעולה
פורסם 2007 במאי 2618 שנים יש שם גם אופציה ל-12 תשלומים שזה מעולה אחי אני לא יודע, זה קצת הרבה לשלם סכום כזה לחודש על מאוורר...זה מאוור שרק מוציא, לא ?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר לא להאמין כמה ש 30 שקלים יכולים לעשות את ההבדל קפצתי ל KSP לפני שעה ,קניתי את המאוורר. הרכבתי אותי על הרשת בדופן המארז והטמפ' נמוכות יותר ,משמעותית. כרטיס מסך -ירד ל 47 מעלות! כונן קשיח ירד ל-37 המעבד ירד פלאים ל 34 מעלות [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר אלה אם כן יש לו מלאה וירוסים ותולעים ואז המחשב עובד ולכן הוא מתחמם יותרתבדוק דרך המנהל משימות כמה אחוזים בשימושונ.ב system idle process - אם זה יושב על 99 אחוז זה אומר שהמעבד וכמעט ולא עובדעריכה: זה המצב האידיאלי בעצם או הפוך?אצלי זה משתנה כשרוב הזמן הוא על 99 וחלק מהזמן יורד עד ל 60-70 אבל לשניה בערך.אודה לך אם תסביר לי ענין זה.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים זה לא עניין של מצד אידאלי או לאזה אומר כמה אחוזים לא בשימוש, בעצם כל אחוז cpu שמשוייך לתהליך הזה מסמן על אחוז שלא בשימושלדוגמא אם system idle process "משתמש" ב99 אחוזים סימן שהמעבד במנוחהאם system idle process "משתמש" ב45 אחוזים סימן שמשתמשים ב55 אחוזים מהמעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.