פורסם 2007 במאי 2618 שנים יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX?ומה השינויים שROCKBOX נותן?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אכן האחריות מתבטלת . הייתי מציע לך לחכות עם הרוקבוקס לסאנסה משום שהוא אינו גמור ומלא באגים. אממ רוקבוקס נותן משחקים וכל מיני פיצ'רים נחמדים שאין בגירסאת הFW של הנגן,וכמו כן ניתן להעלות את הfw בלחיצת מקש (dual boot) או משהו כזה .. ז"א אפשר לבחור בין עליה של הרוקבוקס או של הסאנסה .
פורסם 2007 במאי 2618 שנים שמע אתה פשוט חייב להתקין את זההתלבטתי אם להתקין ועשיתי את זה היוםואני מברך את האנשים בפורום שהמליצו ליהנה לינק מ-ע-ו-ל-ה להתקנהבדוק שזה לסאנדיסק לפניותדע שאתה יכול להכיל את שתי מערכות ההפעלה של הנגן היחד בדואל בוטhttp://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12671תהנה...
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אבל אני גם אוכל למחוק תתוכנה הזאת?שמעתי שמסובך להתקין אותה האם זה נכון?הבאת לי מדריך ל-IAUDIO
פורסם 2007 במאי 2618 שנים זה רק נראה מסובך אבל לא ממשנכון זה לאיאודיו!חפש מדריך לסאנדיסק בטוח ישאם ניתן להסיר אני לא יודעאבל זה לא נראה לי בעיה ממשית!לפחות לא באיאודיומה גם שיש לך דואל בוט בא לך לחזור לקודם אין בעיה בלחיצהבאיאודיו לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה מעלה את הגרסא המקוריתלחיצה הדלקה קצרה מעלה את רוקבוקס שהוא קטלני פיצרים הרבה יותר רחבים התקנת סקינים ומלא משחקים עם ווידגטים של שעונים גדוליםהצגה של הדיסק ביחד עם השיריםבקיצור מומלץ!!מאוד!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.