פורסם 2007 במאי 2618 שנים שלום לכולםיש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדםבטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פיניםאני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבןיש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרתבתודה לכול העוניםשרון
פורסם 2007 במאי 2618 שנים איזה מתאם זה?אמור להגיע מתאם מיוחד לזה ביחד עם הכרטיס.נסה גם להחליף את שיטת השידור לטלויזיה בהגדרות כרטיס המסך.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר המתאם הוא של הכרטיס עצמוהחלפתי את כול שיטות השידור ולא עזרהאם אפשר לחבר דרך חיבור DVI
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בטלויזיות אין חיבור dvi, לכן לא תוכל להשתמש בו, אלא אם כן קיים איזשהו מתאם בין dvi לחיבורים אחרים שיש בטלויזיה.מבחינת המתאם שאתה משתמש בו, איזה סוג של מתאם זה? כלומר אילו חיבורים יש מכל צד של המתאם/כבל?מן הסתם צריך להיות לו חיבור 7 פינים בצד אחד בהתאם לכרטיס, אבל מה יש בצד השני?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר בצד אחד של המתאם יש 7 פינים ובצד השני יש 4 פינים של S-VIDEO דרכו מחובר הכבל אבל רואים בשחור לבן בטלויזיההאם יש מתאם DVI ל-S-VIDEO ודרכו ניתן לראות בטלויזיה בצבעוני
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בצד השני יש רק חיבור אחד? או שיש גם חיבורים נוספים? (כבלים/חיבורים rca - בצבעים אדום, ירוק, כחול)כל הכרטיסים כיום אמורים להגיע עם s-video+hdtv או לפחות hdtv.בנוסף העובדה שיש לך 7 פינים בכרטיס מוכיחה את זה. אם רצו לשים רק חיבור s-video היו שמים חיבור עם 4 פינים מלכתחילה.במקרה שבאמת יש לך רק חיבור אחד בצד השני כתוב את הדגם המלא של הכרטיס.מבחינת מתאם dvi - מחיפוש בגוגל עולה שישנם מתאמים מdvi לs-video. אבל אישית אין לי נסיון עם זה. בכל מקרה אתה אמור לראות צבעוני גם בלי dvi.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר יש גם RCA וגם S-VIDEO אבל ניסיתי לחבר דרך RCA ואין תמונה בכלללגבי הכרטיס הוא 8800 MSI 320 MB
פורסם 2007 במאי 2618 שנים על פי מה שראיתי באתר של msi הכבל מתפצל ל4 כבלים נפרדים - אחד s-video ועוד 3 צבעוניים.תנסה לחבר רק את הכבל הכחול לטלויזיה בלי לחבר אף אחד מהכבלים האחרים.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר כבר ניסיתי עם הכרטיס הישן שלי דרך RCA ואין תמונה בכללמה שכן אני ינסה עם הכרטיס החדש ה-8800 דרך RCA ואז נראה לא חשבתי על זה
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בהנחה והטלויזיה שלך תקינה (נסה וידאו/דיוידי) והכבל לא מצליח להציג תמונה תקינה משני כרטיסים שונים - כנראה שיש בעיה בכבל ובמקרה כזה מחליפים באחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.