עבור לתוכן

איך אפשר לנגן מחדש קובץ של WINDOWS MEDIA PLAYER עם סיומת "DAT."?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי.

אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים.

מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה.

גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר.

אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו.

זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון.

יעזרו לי בבקשה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לך, אך היא לא מצליחה לקודד.

בהתחלה היא לא מצליחה לזהות את הרזולוציה (אני מכניס אותה ידני), ולאחר מכן היא מקודדת תוך שנייה ורושמת שהיא סיימה, אך הקובץ תמיד יוצא קטן ואי אפשר לנגן אותו

פורסם

טוב, כנראה שתצטרך להסתבך כאן... קודם כל נראה אם שווה בכלל, תוריד את הקובץ הבא:

http://www.doom9.org/Soft21/Filters/riff-cdxa-filter-test6b.zip

אם אחרי ההתקנה שלו אתה מצליח לפתוח את הקובץ במדיה פלייר בלי בעיות נמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

לפני שאני מתקין את זה, לפי הדפדופים שלי באינטרנט, הבנתי שככל הנראה, כל הקבצים שנשמרים בתיקיית Temporary Internet Files ע"י Windows Media Player בזמן הצפייה שלהם מהאינטרנט מקודדים ע"י טכנולוגיה DRM

רק לא כל כך הבנתי, אם זה נעשה אוטומטי בזמן ההורדה או רק במקרה שהקובץ כבר היה מקודד כך.

התקנתי . . . , לא עזר

פורסם

בקשר ל-DRM לא נראה לי, אין מצב שהוא סתם ככה ידביק הגנה לקבצים זמניים, זה מצריך מפתחות רשיונות וכו' והמאמץ לא שווה את זה.

אתה לא יכול לשמור את הקבצים אחרי שהם מסיימים את ה-buffering במדיה בפלייר או שזה סטרימינג?

פורסם
  • מחבר

הקובץ נשמר אוטומטי בזמן כשאני מתחיל לצפות בו, או יותר נכון, מהרגע הראשון שמתחיל ה-buffering. הוא גודל כל הזמן עד שיורד כולו ואז מפסיק, אפילו אם לא סיימתי לראות את הסרטון.

דבר חשוב שצריך לציין, שהקובץ לא נצפה באתר, אלא נפתחת התוכנה (windows Media Player). כשאני סוגר את התוכנה, הוא נמחק.

דבר חשוב נוסף, אצלי בפלייר תמיד מופעל ה-replay, וכשהנגן מתחיל לנגן מחדש את הסרטון, אז הוא לא מתחיל לעשות buffering מחדש, אלא מנגן מהכונן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים