עבור לתוכן

אוזניות (כל מיני שאלות)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחי אני כבר 3 שנים חולם על אוזניות , אני רוצה להשקיע ממש .... ה 601K נראות ממש טוב אם אין הבדל גדול בניהן ל 880 ול 701K אז אולי אני ילך אליהם עם המגבר הזול הזה 6V.

אבל אני בנתיים עושה "סקר שוק"

יש הבדל גדול בין ה 6K ל 7K ? יש הבדל גדול בין ה 880 ל 6K או שאני לא ירגיש אותו ?

פורסם

אחי אני מעדיף את ה601 על ה580 ו880 ו595 ובכלל ברמה הזותי זה כבר עניין של טעם.(וגם מאוד תלוי בסגנון המוסיקלי שאתה שומע)

ורפי אני לא חושב ששמעת את ה601 ,יש להם בהחלט כבוד עם מוסיקת רוק,והמחיר בארץ ממש אטרקטיבי.(וגם האוזניות לא משומשות)

מה שכן ה601 די צריכים מגבר כדי להשמע בשיאם.

דרך אגב בטווח המחירים של go vibe v 6 יש הרבה מאוד מגברים ניידים חמודים.

פורסם

כמו ששי אמר, ה-601 לא תיפול מה-880 או 595, תלוי בטעם שלך. אני אישית לא ממש אוהב את ה-880, לדעתי היא אוזנייה נחמדה מאוד למי שאוהב את הסאונד ויש לה באס סבבה, אבל מעבר לזה היא פשוט לא אוזנייה אודיופילית בגלל הטרבל המוזר שלה שמוגבר מדיי (זאת כמובן, רק דעתי).

ה-601 לצערי שמעתי על מערכת מאוד מאוד פשוטה אז קשה לי להגיד יותר מדיי עליה, אבל ממה שמספרים עליה מדובר באוזנייה טובה.

ה-595 אוזנייה סבבה ביותר, בהתחלה הייתי צריך להתרגל אליה, אבל אחרי תקופת התרגלות קצרה היא אוזנייה דיי טובה סך הכל.

אוזנייה נוספת שמוזר לי שאף אחד כאן לא הזכיר היא ה-A900 של אודיו-טכניקה. אפשר להביא אותו מחול בפחות מ-200 דולר לדעתי (חדשה כולל משלוח) ובמקרה הכי גרוע לשלם עוד 120 שקל מע"מ וזהו. מקבלים אוזנייה חדשה, ומצוינת, שלא חייבת מגבר (אם כי תמיד אפשר להוסיף לה מגבר ולשפר את הסאונד).

Anatoli.

פורסם

דרך אגב בטווח המחירים של go vibe v 6 יש הרבה מאוד מגברים ניידים חמודים.

ממה שהבנתי, הV6 הכי איכותי מתחת ל-100$, תקן אותי אם אני טועה. קראתי גם על הibasso p-1 כמה דברים טובים אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום.

פורסם

"הכי איכותי" זה הצהרה שלא מתאימה לתחום האוזניות.

אני רק הצעתי לו שיסתכל על החלופות,אם כי אני משוכנע שה go vibe מוצלח.

פורסם

עזוב אותך שי, מכל מה שקראתי בהד-פיי זה המגבר מתחת ל-100$... רק חבל שהוא העלה את המחיר שלו עכשיו. :'(

ונראה לי שהצלחתי להתגבר על הדחף של להתפרע עם הכרטיס אשראי של אימא שלי על הטומהוק/הורנט אז עכשיו אני רק צריך להחליט לגבי הגירסא- V6 או V6M?

V6 מכיל מטען פנימי אבל מוגבל רק ל-12V, הV6M לא מטעין אבל יכול לעבוד ב-24V. הוא (נורם) כותב שההבדל יבוא לידי ביטוי רק באוזניות עם עכבה גבוהה אבל קראתי שזה מורגש בבירור עם כל אוזנייה... עצות?

פורסם

אנשים שם נוטים להגזים בתיאורים שלהם.

שים לב לתגובות של אנשים יותר מתונים עם דעה בתאכלס.

גם שים לב שככל שהמחיר עולה הביקורות יותר נוקבות ורציניות.

הביקורות נלהבות בעיקר בגלל התמורה לכסף, וזה מה שצריך לעניין אותך.

פורסם

לפני שאתה מחליט על גרסת המגבר ,תראה אם אתה בכלל יכול להשיג ספק כח מתאים למגבר (כמו שנורם ממליץ)

לא פשוט כל כך למצוא(חיפשתי בזמנו כשהיה את את ה- gv5 )

וביקורות מתלהבות בהייד פיי ,יש מלא וצריך לראות מול מה השוו את ה-gv6 ,שהביקורות לא מאנשים שזה המגבר הראשון שלהם.

מה גם אפילו שזה הכל ביחס למחיר ,וכשאתה קונה מגברים של נורם ,צריך להוסיף מחיר של סוללה מתאימה ואינטרקונקט ובמקרה שלך גם ספק כח.

פורסם
  • מחבר

שי שמתי לב שאתה גר בנתניה ואני משרת בנתניה אפשר להיות חוצפן ולבוא אליך לשמוע את האוזניות שלך ? , מזאת אומרת "ספק" בשביל המגבר GO VIBE ?

AKG K601+V6 נשמע טוב? (1500 שח) אני יקנה את האוזנייה ואחרי כמה זמן מגבר ואם הכרטיס קול שבמחשב החדש שלי לא יספק אותי אז אני יקנה את ה M-audio, ה M-audio טוב יותר מכל ה קריאייטיב אודיג'י זי אז למניהם ? יש עוד דברים שאני צריך לדעת ?

פורסם

לדעתי במחיר שלהן אתה יכול ללכת עליהן "על עיוור".

ה701 של שי רמה מעל ה601 אבל לפי מה שאומרים חתימת הצליל דומה אז אולי תהיה לך אינדיקציה.

K601+V6 יישמע טוב, אבל הן יכולות להשמע הרבה יותר טוב ואני חושב שאתה כבר יודע את זה.

ספק=ספק כח לחשמל.

תבוא אולי למפגש אוזניות.

אני לא יודע אם יהיו שם מגברי אוזניות ברמה שאתה מחפש.

אבל זה יעזור לך לעשות קצת סדר בראש.

פורסם

מישהו בבקשה מוכן להסביר מה זה ספר הכוח הזה?.. לא הבנתי :s05:

פורסם

מה שמחבר את המגבר לחשמל כדי שיהיה לו מקור מתח.

Anatoli.

פורסם

אני סטודנט שלומד בירושלים אז הציוד שלי שם מצטער :-(.

לפי דעתי ה701 וה 601 לא דומים, 601 פחות ניטרלי ,קיצבי ,ובעל נוכחות באס ,קיצר אחלה אוזניה .

לגבי ספק הכח ,באתר של נורם יש המלצות לספקי כח-הבעיה שהדגם שהוא ממליץ הוא 110 ולט ,

ואת ההמלצה שלו ל220 ולט אין להשיג בקלות(ובטח גם יעלה כמה מאות שקלים)

ובכלל אם אתה לא מחפש להתנייד עם ה601 עדיף מגבר שולחני בסיסי מאשר משהו נייד .

ובכלל אם אתה מחפש גם להחליף את הכרטיס קול תחפש פתרון שכולל dac חיצוני + מגבר -הרבה יותר מתאים לצרכים שלך.

http://www.headphone.com/products/headphone-amps/the-mobile-line/headroom-total-bithead-clear.php

במחיר מוזל כרגע -שמעתי את האייר הייד והתרשמתי מאוד לטובה ממנו(אותו מוצר רק בלי הdac.

פורסם
  • מחבר

מה זה dac ?

אני מקווה לבוא למפגש אוזניות הבעיה היחידה שלי היא תחבורה כי זה יום שבת ואין לי רכב ....

אני יכול להשיג את המגבר הזה של ה USB HEADROOM בארץ ? (כי אין לי כרטיס אשראי)

פורסם

dac -digital analog converter -מפענח מדיגיטלי לאנלוגי .

כלומר אתה מחבר את היחידה של headroom לusb והוא מחליף לך את הכרטיס קול ליותר איכותי .

בארץ המבחר והמחירים הוא ממש על הפנים בכל מה שקשור לאוזניות :-( ,אם תגיע למפגש נוכל לדבר יותר על מה האפשריות שלך ,אולי משהו ימכור משהו משומש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים