פורסם 2007 במאי 2518 שנים שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!
פורסם 2007 במאי 2518 שנים שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.! כן תתכונן לקידוחים ;D
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר טוב קדחתי הרבה חורים במארז.(למעלה) ושמתי שם מאוורר שמוציא אוויר ומאוורר אחד בדופן שמכניס אוויר על הלוח אם.. בקיצור זה נראה לי מצוין אני יביא מתישו לדים ויעשה מהמחשב הזה משו ממש יפה..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אתה צריך שיהיה גם חורים שיכניסו למאוורר אוויר למה הוא לא יקרר אם הוא סתם יהיה סתום מלמעלה וסתם כדי רק אם אתה עושה לא איך שהוא שיכנס לא אוויר מלמעלה
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אתה צריך שיהיה גם חורים שיכניסו למאוורר אוויר למה הוא לא יקרר אם הוא סתם יהיה סתום מלמעלה וסתם כדי רק אם אתה עושה לא איך שהוא שיכנס לא אוויר מלמעלהממש ממש לא...הוא טועה, הוא חדש בעסר. לא נורא!!תעלה לנו תמונות שנראה מה עשית...Aviko
פורסם 2007 במאי 2818 שנים אנא שנה את הכותרת של הת'ארד לכותרת עניינית יותר, כדי שלא אאלץ לנעול אותו.עריכה: קיבלת מספיק זמן כדי לשנות את הכותרתננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.