פורסם 2007 במאי 2518 שנים פעם ראשונה שיוצא לי משהו טוב, מאקרו ראשון שלי... צולם עם FujiFinePix F20 על מצב Flower עם מאקרו... מקווה שאהבתם, Aviko
פורסם 2007 במאי 2618 שנים השקל/מצלמה בזווית אז נוצר עיוות. לדעתי זה נובע דווקא מהעריכה, הוא כנראה עשה resize ולא שמר על הפרופורציות
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר לדעתי זה נובע דווקא מהעריכה, הוא כנראה עשה resize ולא שמר על הפרופורציותאם תוכל לתת לי הסבר קטן על Resize עם התוכנה PhotoShop, זה יעזור לי מאוד...תודה,Aviko
פורסם 2007 במאי 2718 שנים כדי לשמור על היחס המקורי של התמונה צריך לסמן את השדה "constrain proportions" בתיבת הimage size , אתה תראה שכשאתה מזין את הרוחב לדוגמא, אז הגובה משתנה לבד בהתאם ליחס המקורי
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר כדי לשמור על היחס המקורי של התמונה צריך לסמן את השדה "constrain proportions" בתיבת הimage size , אתה תראה שכשאתה מזין את הרוחב לדוגמא, אז הגובה משתנה לבד בהתאם ליחס המקוריגאוני, תודה רבה!Aviko
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הלו...ISO, רמת הגברת הסיגנל מהחיישן (מקביל לרגישות סרט צילום)rings a bell?(אצלך ב-F20 זה אחד מ-100, 200, 400, 800, 1600, 2000 )תוכל לראות את הערך מתוך ה-metadata של קובץ התמונה. (למשל properties של windows)בטח יש דרך פשוטה לראות את הפרמטרים גם במצלמה עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.