פורסם 2003 בינואר 3022 שנים לא זוכר הכל אבל בערך:לשוןהיסטוריהתנ"ךאזרחותספרותמת'אנגליתאבל בשביל להשלים את כל היחידות הדרושות למינימום צריך להגביר איזה כמה מקצועות
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים שלום אני צריך רשימה של הבגרויות חובה ורשות של השנה תודה ,לב אתה בכיתה ז', לא? מה אתה דואג מבגרויות, תהנה מהחיים כדי להשיג תעודת בגרות אתה צריך מינימום 20 יחידות לימוד, והמקסימום תלוי בכמה אתה יכול ובכמה הבי"ס נותן לעשות.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מה שאני רוצה לעשות זה:פיזיקה-5יחידותאנגלית-5יחידותלשון-1יחידותהיסטוריה-3יחידותתנ"ך3 יחידותאזרחות- 1יחידותספרות-1 יחידותמתמטיקה-5יחידותהבעה-1יחידותתכנות-5 יחידותפחות או יותרסך הכל :30 יחידותאני לומד ברבין קרית ים ואני רוצה ללכת לטכניוןיכול להיות ששנה הבאה אני אעבור לאורט דפנהזה אפשרי באחד מבתי הספר?בלשון אתה צריך 2 יחידות, אחת הבעה ואחת לשון, נדמה לי.ובכלל המינימום זה 2 יחידות אני חושב.תכנות? יש כזאת בחינת בגרות? או שאתה מתכוון "מחשבים" בכללי?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים לא, הוא דווקא לקח בסדר. השנה פיצלו את לשון ללשון והבעה שחיביים לקחת יח"ל אחד בכל אחת.אתה לא יכול לקחת תכנות. אתה לוקח מחשבים ולפי מה שאני יודע (מהתיכון שאני מיועד לעבור אליו וכנראה לא עובר אליו, אני בט' עכשיו) אתה לומד אסמבלי, ו-C (יחד עם lisp אלו שלושת השפות הכי שוות היום).
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים לא, הוא דווקא לקח בסדר. השנה פיצלו את לשון ללשון והבעה שחיביים לקחת יח"ל אחד בכל אחת.גם לכם נתנו את הבגרות החדשה בלשון?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אם אתה עובר לאורט ביאליק (דפנה בחטיבה, ואורט דרום בתיכון) ותלך למגמה טכנולוגית כלשהי, אתה תעשה את המסלול הבא:מקצועות חובה:מתמטיקה- 3-5 יח"לאנגלית- 4-5 יח"ללשון- 2 יח"להיסטוריה- 2 יח"לספרות- 2 יח"לתנ"ך- 2 יח"לאזרחות- 1 יח"לסה"כ יחידות חובה- 16-19 יח"למקצועות בחירה:פיסיקה- 5 יח"ל (לא חובה, אם לא עושים 5 בפיסיקה, עושים 3 במקצוע אחר)שאר מקצועות במגמה- 10 יח"לסה"כ יחידות בחירה- 13/15 יח"לסה"כ יחידות- 29-34 יח"לזה המקסימום באורט ביאליק.כל המגמות הטכנולוגיות הן ככה (זה נראה לי מה שמתאים לך- מגמת הנדסת תוכנה, במסלול הטכנולוגי).אפשר לבחור גם מסלול עיוני, ושם יש 3 מקצועות בחירה וכל אחד מהם 3/5 יח"ל (אבל לדעתי זה משעמם יותר).אבל כמו שכבר אמרו לך: אתה בכיתה ז'! תהנה מהחיים!! תאמין לי שאתה לא רוצה להיכנס לכל הכאב ראש הזה עכשיו!...אם אתה רוצה לדעת ממה להבריז: ממש לא חשוב לך כרגע. אתה יכול להבריז מהכל. לא יפריע לך.אולי ב-ט' תשקיע קצת. חוץ מזה, שום דבר.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים כיתת מופת- לא.יש פרוייקט של הטכניון למצויינות במתמטיקה אחרי שמחלקים להקבצות, ואם תיכנס אליו אתה תהייה בהקבצה א1+. ככה זה נקרא.לומדים את אותו החומר במתמטיקה, רק יותר מהר, ועוד חומר בנוסף לחומר הרגיל של כל ההקבצות.בכל שאר המקצועות אתה תהייה ביחד עם כל הכיתות.זה הדבר היחיד למצויינים שהיה שם, לפחות שנה שעברה ולפני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.