עבור לתוכן

מסך שחור בעת לחיצה על לחצן ימני בעכבר

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM 6150/430 אני משתמש בכרטיס המסך הינטגרלי שעל הלוח - NIVIDIA 6150 באמצעות חיבור D-SUB לצג LCD

בעת שאני לוחץ על כפתור ימני על קובץ מדיה (וידאו) אני מקבל מסך שחור למשך 2 שניות ולאחר מכן מופיע לי חלון הודעה ANALOG שאני כמעט בודאות בטוח שהוא בא מכרטיס המסך.

האם יש דרך לפתור את הבעיה ניסיתי לשחק קצת לבדוק את הגדקרות כרטיס המסך ואף הורדתיאת הדרייבר המעודכן האחרון מאתר אסוס אך הבעיה ממשיכה וזה פשוט לא עוזר.

האם מישהו ניתקל בתופעה דומה, רעיון/עצה לפתרון, - מאד לא נעים.

תודה

פורסם

לפני שנים הייתה לי בעיה דומה. אני חושב שזה קורה עם כרטיסי NVIDIA. משום מה כל פעם שאתה לוחץ עם כפתור ימני על סרט, הדרייבר בודק מחדש את התקני התצוגה המחוברים אליו במטרה לראות האם התווסף מסך או משהו כזה. החיפוש הזה כל פעם מחדש גורם למסך השחור ומשבש את הזיהוי של המסך היחיד שמחובר. בגלל זה פתאום מופיע ANALOG. צריך למחוק מפתח ברגיסטרי והבעיה נעלמת.

http://www.futurehardware.in/121115.htm

חפש את המפתח הזה FFB699E0-306A-11d3-8BD1-00104B6F7516 שאמור להופיע תחת סוגי קבצי הסרטים השונים.

זו בעיה של NVIDIA שלא נפתרת כבר כמה שנים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה המקצועית (:

האם הסרת הקובץ הנ"ל עשוי לפגום בפעולות אחרות ואשמח אם תוכל להסביר כיצד אני מגיע אליו

תודה רבה

פורסם

אם אתה ממש ממש לא מתמצא בהסבר למטה אז עדיף שתעזוב את זה כי לא ארצה שתהרוס משהו בגלל ההסבר שלי.

כמובן שהתעסקות לא זהירה עם הרגיסטרי יכולה להזיק אבל לא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה אתה יכול לעשות EXPORT למפתח שאתה מוחק ובמקרה של תקלה תוכל לייבא אותו חזרה.

הרץ את תוכנת REGEDIT ולחץ על My Computer זאת ע"מ שהחיפוש יתחיל מראשית הנתונים. עכשיו חפש (CTRL+F) את המחרוזת הזו: PlayOnMyTV

שם תוכל למחוק את המפתח הארוך שמתואר למעלה או להסיר את התיקיה PlayOnMyTV כולה. לאחר המחיקה, לחץ על F3 ע"מ לחפש את הפעם הבאה שהערך הזה מופיע ברגיסטרי. הערך הזה אמור להופיע בהקשר לקבצי AVI , MPG ודומיהם.

אם הכל עבר בשלום, פשוט תאבד את האופציה הזו בתפריט הכפתור ימני על קבצי הסרטים - זה הכל.

אגב, אתה צריך לאתחל את המחשב לפני שתראה את השינויים.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה על העזרה

מחקתי את הקובץ הנ"ל - לא נגרמו בעיות אך עדיין התופעה נמשכת.

האם אין איזשהו תיקון מסודר לבעיה כל כך בלתי סבירה

פורסם

שוב תודה רבה על העזרה

מחקתי את הקובץ הנ"ל - לא נגרמו בעיות אך עדיין התופעה נמשכת.

האם אין איזשהו תיקון מסודר לבעיה כל כך בלתי סבירה

הייתה לי בעיה בדיוק כמו שלך, עד אתמול. קראתי את הפיתרון שנציגו פה - מחקתי את כל שלושת התיקיות "PlayOnMyTV" (יש 3 שלוש כאלה, אחת בשביל כל פורמט) והבעיה נפתרה.

תבדוק שמחקת את שלושתם.

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

הו הא!

זהו, זה עובד. טנקס חבר. חבל ש NVIDIA ... טוב אני חובב ATI מושבע זה לא יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים