פורסם 2007 במאי 2518 שנים עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק.יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה.אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!)הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן.איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מאוד ומוזר ואפילו לא הגיוני שאחד הוא Bootable והשני לא (למרות שהוא הגיע מקנדה).תבדוק את הגדרות הביוס שלך, אתה יכול לשנות שם את המה המחשב יקרא קודם כאשר הוא נדלק, אולי תוכל לשנות שם למשהו מתאים.במקרה שלא פועל, אתה תמיד יכול להתקין באנגלית ולהוסיף את העברית מאוחר יותר.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר לפי מיטב ידיעתי הדיסק השני הוא לשפות משם אתה מתקין את העברית.אתה מתכוון לומר שזה ה MUI??תבדוק את הגדרות הביוס שלך, אתה יכול לשנות שם את המה המחשב יקרא קודם כאשר הוא נדלק, אולי תוכל לשנות שם למשהו מתאיםההגדרות בסדר. אני מתקין את זה על VM ושיניתי את ההגדרה כל שהוא ינסה לעלות קודם מה DVD-Drive
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר ה Vista באנגלית הוא Ultimateוהדיסק של Vista בעברת הוא Enterprise.יש לי הרגשה לא טובה אבל אני אבדוק...
פורסם 2007 במאי 2718 שנים בהתקנה אתה בוחר את סוג הויסטה שלך בהתאם לרשיון, לדעתי הmui מתאים לכל סוגי ההתקנה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר בהתקנה אתה בוחר את סוג הויסטה שלך בהתאם לרשיון, לדעתי הmui מתאים לכל סוגי ההתקנהטוב הנה מה שעשיתי...לא מדובר ב MUI של Vista אלא בדיסק של מערכת הפעלה לכל דבר בגירסת Enterprise.התקנתי Vista business ומתוך מערכת ההפעלה הפעלתי את ההתקנה של ה Enterprise בעברית...זה עבד ועכשיו יש לי Vista בעברית (וזה מגעיל!!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.