פורסם 2003 בינואר 3022 שנים היי ,קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים .המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשריםלהזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ...הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה ..אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר שפה זרה אצלך זה ספרדית ??? ?יש שם את הדרייבר דרך אגב - אבל הוא בתשלום ...משום מה חברת HP החליטה לא להוציא את הדרייברים של המצלמה לרשת מסיבות לא מובנות .באתר התמיכה שלהם מגולל סיפורו של טייל מסכן שלקח את המחשב הנייד שלו ואת המצלמה לטיולבשבדיה - כנראה לצלם כל היום תמונות וכשיגיע למלון יעשה Upload למחשב הנייד - כשהגיע התברר ששכח את הדרייברים בבית . אץ לו רץ לו האומלל לאתר של HP כדי להוריד את הדרייברים וגילה להפתעתו שאין !!!הסיפור הזה הרגיז אותי כל-כך עד שאמרתי לעצמי אתמול שעם החברה הזאתי אני גמרתי !ההרגשה השתפרה היום כאשר קיבלתי את הדרייברים והכל פועל באופן חלק ... אולי ניתן להם עוד הזדמנות ?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים ..אפילו שקיבלת/מצאת דרייברים והכל אחלה, זרוק 'תמצלמה (לידי?) ואל תתעסק עם החברה הזאת...למה? כי התעצלת לחפש דרייברים... נו באמת.ד"א הרבה חברות לא מספקות דרייברים מ-2 סיבות עיקריות: החוק המקומי שם אוסר זאת והפחד שהמתחרים יעתיקופיצ'רים מהם. :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.