פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEYהיום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוסכנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIVבקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קיוכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לבמזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEYוזה ממש מעצבןעכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEYאו משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה.תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 במאי 2618 שנים במידה והוא תומך U3, אז יש לך אפשרות.במידה ולא, אתה יכול להתקין Portable Apps, מאוד דומה לU3
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר הדיסקון קי שלי זה של kingstone 1gb שלdataTravelerואני לא יודע איך לבדוק שזה U3 ומה זה ביכלל U3
פורסם 2007 במאי 2618 שנים U3 זה מן מערכת שיושבת על הDOK ומכילה AV, ומלא תוכנות שימושיות, שכל נשמר על הDOK.במידה ויש לך, מאחורה תראה סימן של U3.במידה ולא, כמו שאמרתי, http://portableapps.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.