עבור לתוכן

זקוק להמלצה של מדפסת עד 350 שקל

Featured Replies

פורסם

אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה :)

תודה

פורסם

אתה לא רוצה אולי מדפסת בחינם והספקה שוטפת של דיו ונייר?

מה התקציב שלך? אתה רוצה משולבת או רק מדפסת?

מדפסת עם ראשים נחמדים מבחינת כמויות וראשים נפרדים -ה 3300 של קנון.

פורסם
  • מחבר

אתה לא רוצה אולי מדפסת בחינם והספקה שוטפת של דיו ונייר?

למה לא רוצה !?!!?!? בטח שאינ רוצה :xyxthumbs:

התקציב שחשבתי עליו הוא בערך 300-350 שקל אבל אם יש משהו וןב משמעותית בתוספת מחיר לא רצינית אשמח לדעת גם על זה.

כנל גם מדפסת משולבת , אם התוספת במחיר לא גדולה אז אולי אני אעדיף אפילו משולבת

פורסם

גם אני סטודנט וקניתי משולבת של ברדר ב400 לפני כמה חודשים ואני מרוצה.הדגם DCP115C.הדגם המתקדם יותר130C עולה יותר(525 עד 550).את המחסניות עוד לא החלפתי אך הבנתי שהם זולות יחסית ויש דיו חלופי ממש זול (אך זה כבר סיכון לא בטוח שהאחריות תכסה נזקים אם וכאשר).בכל אופן תקשיב לרונאלדו הוא המומחה פה לנושא :xyxthumbs:

פורסם

גם אני סטודנט ואם צבע לא חשוב לך למה שלא תלך על לייזר חסכונית כמו XEROX 3117 ? אני קניתי אותה לפני חודש ואני ממש מרוצה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לייזר אבל מה אני אעשה אם אני אצטרך להדפיס שמהו בצבע?

פורסם

מה זאת אומרת ? אתה סטודנט ואתה יודע מה אתה לומד, תחשוב טוב אם אתה באמת צריך צבע.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני עוד לא סטודנט...המדפסת תשרת אותי כשאינ אתחיל ללמוד!!!

לכן אין לי מושג אם אני אצטרך הדפסות צבעוניות או לא!!!

ובקשר להמלצה למדפסת לייזר, זא באמת משתלם לשלם 400 שקל לטיונר ?

פורסם

אפשר למצוא טונרים תואמים בחצי או שני שליש מהמחיר המקורי.

פורסם

זה משתלם אם אתה מדפיס הרבה!כי זה מספיק ליותר דפים.אם זאת המדפסות ב400 שקל לא באות אם טונר מלא .אם תחליט על לייזר אני ממליץ על HP1020 שתעלה 480.היא באה אם טונר מלא (בניגוד ל1018 שבאה אם חצי כמדומני).

פורסם

עד שאתה לא תחליט מה אתה רוצה לא נוכל להמליץ לך.

כל מדפסת ב 300 שקל משולבת או רגילה לא תהיה חסכונית בדיו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להדפיס כמויות מסחריות לכן אני מחפש מדפסת שתשרת אותי לצרכיי הלימודיים!!

לכ אני מחפש מדפסת "חסכונית" יחסית או שהדיו שלה תעלה פחות .

למשל ראש דיו של ברדר עולה 60-80 לעומת ראש של לקסמרק שעולה 150~

ובגלל שאינ לא בדיוק מה אני רוצה....אני מתייעץ פה על מנת להגיע להחלטה נבונה(חסכונית וזולה עד כמה שאפשר)

פורסם

זה לא משנה כמה הראש עולה משנה הכמות,מצידי שיעלה 1000 שקל אבל שיספיק ל 10,000 דפים,

אם אתה לא צריך צילום או סריקה ורוצה מדפסת עם צבע קח את ה 3300 של קנון,

אם אתה לא צריך צבע ולא משולבת קח אחת מהלייזרים שמגיעות עם טונר מלא כמו ה 3122 של זירוקס,ה 1020 של HP,ה 2070 של ברדר או ה 2900 של קנון.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, אם אני לא מתכוון להדפיס הרבה, ז"א פעם פעמיים בשבוע להדפיס משהו להגשה + כל הדברים הקטנים שמדפיסיפ כשיש מדפסת כדאי לקנות ראשי דיו גדולים או קטנים ולהחליפם בתדירות גדולה יותר?

ומה עם המדפסת של BROTHER שמישהו המליץ תהחילת הארד,הראשים שלהם זולים משמעותית בגלל גם כמות הדיו קטנה בהרבה ?

פורסם

ברדר 115 דיו מקורי עולה 130 ומספיק ל 500 דפים בממוצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים