עבור לתוכן

לא מצליח לבטל הפעלה של פריטים בMSCONFIG

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i

כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

פורסם

תמיד אתה יכול למחוק את המפתחות בריג'סטרי ב:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

מוזר שהקבצים האלה הופיעו לך, לא נראה לי גם שיש NTUSER.I, אני מכיר רק NTUSER.DAT.

אני מציע שתסרוק לוירוסים או ספייוורים.

פורסם

תבדוק אם הקובץ במקרה נמצא גם ב:

Start -> All programs -> startup

לפעמים נכנסים לשם קבצים לבד והמחשב מעלה אותם ברגע שהוא נדלק.

פורסם

יש תוכניות רציניות יותר שהתפקיד הייחודי שלהם זה להראות לך איזה קבצים פועלים בהפעלת המחשב ומה אתה יכול להסיר.

אם אתה צריך עזרה בלמצוא אחת כזאת אני אתן לך לינק, תעשה פשוט חיפוש ל Startup Manager

פורסם

יש תוכניות רציניות יותר שהתפקיד הייחודי שלהם זה להראות לך איזה קבצים פועלים בהפעלת המחשב ומה אתה יכול להסיר.

אם אתה צריך עזרה בלמצוא אחת כזאת אני אתן לך לינק, תעשה פשוט חיפוש ל Startup Manager

אין צורך בעוד תוכנה מיותרת כדי שתראה לך את מה שאתה יכול לראות ב-MSCONFIG או ברג'יסטרי. ואני בטח לא חושב שזו תוכנה רצינית, זאת פשוט עוד התקנה שתשאיר זבל על המחשב. דברים כאלו פשוטים עדיף לעשות בצורה ידנית.

פורסם

טוב,

אתה מוזמן להסביר לו איך להיכנס לכל הvalues של הרג'יסטרי שיכנס בעצמו וינסה.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להכנס לרג'יסטרי אדיטור ושם אין זכר לקבצים. מופיעים לי רק האנטי וירוס והMSCONFIG עצמו. כנ"ל לגבי תוכנה שהורדתי בשם ADVANCED STARTUP MANAGER. אגב, אני יודע איך להשתמש ולמחוק ערכים ברג'יסטרי, אז אם יודע אילו ערכים צריך למחוק אתה אכן מוזמן להגיד לי.

פורסם

תנסה WinPatrol

פורסם

ניסיתי להכנס לרג'יסטרי אדיטור ושם אין זכר לקבצים. מופיעים לי רק האנטי וירוס והMSCONFIG עצמו. כנ"ל לגבי תוכנה שהורדתי בשם ADVANCED STARTUP MANAGER. אגב, אני יודע איך להשתמש ולמחוק ערכים ברג'יסטרי, אז אם יודע אילו ערכים צריך למחוק אתה אכן מוזמן להגיד לי.

בדקת ב- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ?

מומלץ גם שתבדוק ב- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.

ב- MSCONFIG יש עמודה של LOCATION בה אתה יכול לראות עם הערך נמצא ברג'יסטרי או בספריית ה-STARTUP (כמו ש-Vergilius הזכיר). אני מקווה שאתה מסתכל על חוצץ ה-STARTUP ב-MSCONFIG ולא על חוצץ אחר... :)

פורסם
  • מחבר

adamshar, גם בתוכנה הזאת משום מה זה לא מופיע (רק האנטי וירוס מופיע).

POD, בשני המיקומים לא הצלחתי למצוא זכר לערך NTUSER.

כתוב לי במיקום של הפריטים common startup. מה זה אומר?

פורסם

adamshar, גם בתוכנה הזאת משום מה זה לא מופיע (רק האנטי וירוס מופיע).

POD, בשני המיקומים לא הצלחתי למצוא זכר לערך NTUSER.

כתוב לי במיקום של הפריטים common startup. מה זה אומר?

זה אומר שזה נמצא בספריית STARTUP בתפריט START> PROGRAMS

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את הקבצים בתפריט התחל, אבל ראיתי שהם נמצאים בDocuments and Settings תחת היוזר שלי וגם בדיפולט יוזר. מה הקבצים האלה בכלל? אפשר למחוק אותם?

פורסם

לא מצאתי את הקבצים בתפריט התחל, אבל ראיתי שהם נמצאים בDocuments and Settings תחת היוזר שלי וגם בדיפולט יוזר. מה הקבצים האלה בכלל? אפשר למחוק אותם?

מצאת אותם בספריית STARTUP? בספריית STARTUP נמצאים תוכניות שעולות עם ה-WINDOWS. אתה יכול למחוק משם קבצים (קיצורי דרך בד"כ) שאתה לא רוצה שיעלו אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על לשונית STARTUP בMSCONFIG? כי שם נמצאים הקבצים.

עריכה: הנה איפה שאני רואה את הפריטים:

1_99376604.jpg

אחרי שאני מוריד את הV מקבצי NTUSER, אני עושה ריסטרט והם פשוט מסמנים את עצמם בחזרה.

פורסם

לא. אני מדבר על ספריית/ תקיית STARTUP :

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים