פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני מבצע את ההתקנה ורגע לפני באותו מסך שאני בוחר האם לעשות ריקוברי או סטאפ הוא מודיע לי כשאני בוחר בsetup שהוא לא מוצא את ההארד דיסק .. אני יודע שיש לזה פיתרון אבל שחכתי איך עושים את זה בבקשה עזרה..תודה מראש לעזורים.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מה זאת אומרת לא מוצא? ההרדיסק תקין? המחשב כבר עבד פעם ?תתן פרטים מחשב ישן חדש?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר מחשב דיי ישן בן 3 שנים עכשיו הבעיה היא כזאת..הוא נותן את השגיאה בגלל שצריך את הדיסקט המתאים ללוח אם שלו אבל אין לי אותו .. אם אני יקח את הכונן קשיח ואשים אותו במחשב אחר שלו כן יש לי את הדיסקט של הלוח אם ואז יתקין את הווינדוס ולאחר מכן אני אחבר בחזרה את הכונן קשיח למחשב הקודם האם זה יעבוד?.. מקווה שהבנתם.נ.ב הכול עובד כמו שצריך אין בעיות חומרה
פורסם 2007 במאי 2518 שנים זה לא קשור ההרדיסק צריך לעבוד בלי שום קשר לדרייברים של הלוח אםבנוגע לשאלתך זה יכול לעבוד ויכול שלא זה תלוי בחומרה בכל מקרה לא ככה אמורים להתקין
פורסם 2007 במאי 2618 שנים שלום לכולם אני יודע על מה הוא מדבר יש לו כונן קשיח של S-ATA (סיריאל אטא) בשביל לפרמט כונן כזה צריך פלופי דיסק עם הדרייברים (בלי הדרייברים הלוח אם לא ימצא את החומרה=כונן) אפשר להוריד את הדרייברים ואת כל תוכן הדיסק (שהתעדכן בטח כמה פעמים מאז) מאתר האינטרנט של יצרן לוח האם אני לא יודע אם ללכת למחשב אחר ולהתקין את הוינדוס יעזור כל כך (לא ניסיתי את זה :s05:) אבל אני אשמח לדעת אם זה הצליח או לא בכל מקרא בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.