פורסם 2007 במאי 2518 שנים שלום כולם לאחרונה נתקלתי במודשנראה דיי נחמד לנגני ה- IAUDIO X5L ה H3MOD הורדתי את התוכנה אך משום מה לא מצאתי THEMESמוכנים להורדה באתרמישהו ניסה???ואם יש כאלה אשמח ללינק להורדה...בתודה מראש!!!
פורסם 2007 במאי 2518 שנים ובגלל זה הוא מיותר.הרוקבוקס מציע הרבה תוספות שוות + סקינים מאוד נחמדים.חבל על ההתעסקות עם ה-H3...
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר שמע הרוק בוקס עדיין לא מושלם ל X5Lאני לא מוכן עדיין לזרוק תוכנה בתהליך התקנה לא פשוטושאולי המכשיר לא יחזור לעצמודבר שני אני מעוניין שניוני ויזואלי בלבד של פונטים וכו
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר האם הרוק בוקס יודע לקודד הקלטה ישירות ל MP3כמו שהמכשיר עושה היום?ועדיין אם יש למישהו לינק לTHEMES של ה H3MOD אשמח ללינק
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר אתה באמת ממליץ עליו בעניים עצומות?כלומר איכות השמיעה לא נפגמת...באגים של תקיעות וכאלה?ואילו פיצרים נוספים יש במכשיר שלא היו קיימים בפרמוואר המקורי?והכי חשוב האם ניתן לחזור למקורי?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אם אתה לא צריך USB OTG אז כן. אני ממליץ.הפעם היחידה שהיתה לי בעיה ברוקבוקס התבררה בסופו של דבר כמכשיר תקול.איכות השמע לא נפגמת.Rockbox for the iAudio X5 series features a large amount of plugins (games, applications and "demos") allow you to have some fun when you're bored, or put one of our multiple applications to use: open files with the text viewer, time yourself with the stopwatch, view some JPEG photos, or turn your X5 into a desktop clock with the clock plugin. On-The-Go playlist creation and adjustment, full file bookmarking support, Recording and FM Recording (X5/X5L) with a variety of settings and features are more key points of Rockbox for the iAudio X5 series.לא כתוב פה על הגדרות הסאונד המתקדמות(איקולייזר מצויין, cross feed וכו') והסקינים.וניתן לחזור למקורי.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים למה לחזור למקורי? יש Dual Boot הפעם היחידה שהפעלתי את המקורי מאז שעברתי לרוקבוקס היתה כשהייתי צריך את ה-USB OTG...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.