פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9.במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות.במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300.עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל?צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו?תודה מראש, לירן[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר תודה, זה עזר קצת.אבל עכשיו אני משתמש באורתוס ולא SNM והרבה יותר קשה להגיע ליציבות שם, למרות שכל פעם אני בודק לשתי דקות מקסימום.וכשאני מעלה מתח בביוס ל- 1.41 CPUZ רושם שזה 1.38, למה אני אמור להאמין, כי לפי המדריך לא מומלץ לעבור 1.45.דרך אגב, הוא רושם להשאיר את ה- CPU THERMAL MONITOR על ENABLED, האם זה באמת מומלץ?יכול להיות שאני צריך להוסיף מתח לזכרונות לפני שאני מגיע ל-400?למה באוברקלוק ל-FSB צריך לעלות מתח ל-PCI-E?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מהנסיון שלי עם CPUZ היא לא נוהגת להראות את המתחים כמו שהם באמת, אבל יכול להיות שזה הספק שלך איזה ספק יש לך?הזכרונות שלך הם במקור 800 אז אין לך צורך לגעת במתח שלהם, אלא אם אתה עובר את זה (ויכול להיות שגם קצת אחרי לא תצטרך).אין צורך להעלות את המתח ל-PCI-E תנעל אותו על התדר המקורי שלו וזהו, והוא רק יכול לעכב אותך באוברקלוק, וגם אם תריץ אותו זה לא יתרום כמעט בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.