עבור לתוכן

SLI 8800GTS 640MB

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB

ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)

פורסם

ספק כח חזק , לוח-אם תומך SLI

עדיף לקנות 8800GTX

פורסם

מסך גדול ואיכותי של 24 אינץ'.

פורסם

ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)

מדובר על השקעה של בערך 600 ש"ח בספק

לוח כזה עולה כ-800 ש"ח - לאחד טוב לפחות

וכאמור אם אין לך מסך 24" איכותי כדוגמת הדל 2047 שעולה כ-4.5K אין לך ממש צורך בשנים,ואני בספק אם המסך שלך ינצל כרטיס אחד שכזה.

בכל מקרה זה ממש לא שווה את זה בביצועים

פורסם

זה לא משנה מה הגודל של המסך ב-SLI תמיד אבל תמיד ישתפרו הביצועים וזה גם הוכח אתם יכולים להכנס www.tomshardware.com ולבחור בין הצ'ארטים הרצויים יש גם SLI.

אני ייתן לכם דוגמא: בלי SLI במשחק PREY על אפשרויות גרפיקה הכי גבוהות (4X AA , 8X AF , MAX QUALITY) ורצלוזיה של 1024X768 ל-GTS 640MB יש 101.5 FPS לעומת SLI ישנם שיפורים לא כל כך משמעותיים והם: 111.5 FPS .

כמה שהגרפיקה יותר גבוהה כך ה-SLI מראה יותר ביצועים אבל לא חייב להשקיע על מסך 24" מה אתה רוצה שהוא יישב מול המסך ויצאו לו העיניים מהמקום.... ::)

אני הייתי ממליץ על מסך 20" ככה גם הרצולוזיה תיהיה יותר גבוהה ותהנה יותר לדעתי וגם ה-SLI יראה מכוחו האמיתי. יהיה גם שינוי משמעותי ב-FPS לרעה כמובן כי אתה מגדיל את הרזלוציה.

בתכלס SLI עסק יקר לא תמיד משתלם כי לא כל המשחקים תומכים SLI אבל עדיין לדעתי SLI זה משהו בן זונה!!!!!!! :o אני אישית לא מתחרת ואני יעשה SLI בעתיד לשני 8800GTS 320 MB עם מסך 17" ועדיין יהיה לי שיפורים בהרבה משחקים ככה שאני לא דואג....

איך אומרים ....."תמיד השניים טובים מן האחד" ;D

פורסם

אתה מדבר שטויות.

לרזולוציה של מסך 17 אתה לא צריך SLI כי כרטיס אחד יסתדר איתה מצוין, ודבר שני הוא ש - 8800GTX חזק יותר מ - SLI של שני 8800GTS 320MB מה שהופך את המערך הזה ללא משתלם בגרוש.

המלצתי לו על מסך 24 בשביל שיוכל להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה ששני 8800GTS 640MB ב - SLI מסוגלים לעבוד ולכן להשתמש בהם עם מסך 20 יהיה בזבוז כוח עיבוד ויספיק אחד.

פורסם

אבל...אבל... בחור אתה מעל 100FPS !!! מה איכפת לך מהביצועים כשאתה בכזה קצב FPS ?!?! ולמה לעזאזל הדיון הזה בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ?!

עריכה : ההודעה מיועדת ל-ofirn2, אני מסכים עם דניס.

פורסם

אם אתם חושבים שתרגישו בהדל בין 100FPS לבין 150FPS זה שטויות.

וגם אם יש הבדל כזה,תחשוב על העלות/תועלת.

אתה משלם 4.5K על שני כרטיסי מסך (ואולי לפעמים יותר).

תחסוך לך 1000+ ש"ח ותקנה לך GTX עם קירור טוב ותעשה לו OC

פורסם

כרטיסים כפולי ליבה ומרובעים שיצאו גם בקרוב

יהפכו כל מערך SLI לבלתי משתלם למשתמש גיימר

ממוצע

פורסם

:lol: :lol: :lol:

כרטיסים כפולי ליבה כבר יש, מעטים, אבל יש, אבל מרובעי ליבה ?!?! :lol: :lol: :lol:

פורסם

וגם אם יצאו,למה אתה חושב שכרטיס כפול ליבה או מרובע ליבה שיצא יהיה מתאים לגיימר ממוצע?

פורסם

כבר היו בעבר כרטיסים מרובעי ליבה לגיימרים (אבל תראו מה קרה לחברה בגללם)

[attachment deleted by admin]

פורסם

השאלה הזו רלוונטית כיום רק לבעלי סטריקר אקסטרים עם 3 PCIE

ומעבד QX6800 ומעלה

בשיקול של עלות תועלת לא כדאי לי לקנות שני GTX8800

אם R600 או כפול ליבה NV (שיצא) נותן לי את אותם ביצועים

במחיר שהוא זול יותר משני הכרטיסים

ככה שלהשקיע בכרטיסי SLI זה לא נדל"ן מניב

אני גם יוצא מנקודת הנחה שלגיימר ממוצע+ יש היום QX6800

אגב המעבד היחיד שמנצל את יכולת הכרטיס( GTS8800) ב 100%

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת כך שתשקף את תמצית השאלה.

פורסם

אני גם די בטוח כשהכרטיס המדובר יצא הוא ממש לא היה לגיימר הממוצע וגם לא לגיימר המטורף,אלא יותר כוון לסופר מטורפים

SSLSNOB,אה אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לאנשים מעבדים במחירים של 5000 ש"ח ומעלה? יפה..והם עוד הממוצעים? מגניב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים