עבור לתוכן

אבד מכשיר סלולארי ויש לי שאלות \=

Featured Replies

פורסם

אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? :bash:

והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ?

ד"א המכשיר היה דור שלישי.

פורסם

אולי חברות הסלולר יכולות לעלות עליו אבל בשביל מה? פשוט תתקשר לחברה, תגיד שנגנב המכשיר והחברה כבר תחסום ואם קנית ממנה את הפלאפון גם תוכל לקבל חדש

פורסם
  • מחבר

אולי חברות הסלולר יכולות לעלות עליו אבל בשביל מה? פשוט תתקשר לחברה, תגיד שנגנב המכשיר והחברה כבר תחסום ואם קנית ממנה את הפלאפון גם תוכל לקבל חדש

תודה רבה !

אך במקרה שהיא תחסום-היא תחסום גם את הסים או רק את המכשיר?

כי אז יוכלו להשתמש בסים לא ? :nixweiss:

בכל אופן אני אתקשר כבר מחר-לא נראה לי שיענו לי בשעה כזו :nixweiss:

פורסם

לפי נסיוני לפני כ3 שנים..

מה שהוצע לי (אפילו שהיו לי 2 סוגי הביטוחים)

לבטל שיחות למכשיר=ביטול החשבון עצמו - המכשיר לא יכול לבצע\לקבל שיחות

בתמורה של השתתפות עצמית=בערך 60% מהערך המקורי של המכשיר לקבל אחד "חדש"=פלסטיקים חדשים והאלקטרוניקה עצמה "משומשת"

חשוב מאוד שקודם כל תחסום את החשבון

אחרי זה תראה מה לעשות

אני כמעט בטוח שאי אפשר לחסום מכשיר, אלא רק את חשבון השיחות.

פורסם
  • מחבר

לפי נסיוני לפני כ3 שנים..

מה שהוצע לי (אפילו שהיו לי 2 סוגי הביטוחים)

לבטל שיחות למכשיר=ביטול החשבון עצמו - המכשיר לא יכול לבצע\לקבל שיחות

בתמורה של השתתפות עצמית=בערך 60% מהערך המקורי של המכשיר לקבל אחד "חדש"=פלסטיקים חדשים והאלקטרוניקה עצמה "משומשת"

חשוב מאוד שקודם כל תחסום את החשבון

אחרי זה תראה מה לעשות

אני כמעט בטוח שאי אפשר לחסום מכשיר, אלא רק את חשבון השיחות.

MMMK - תודה רבה!

דיברתי היום עם אורנג' והוסכם שהם יסגרו את הסים..ד"א מי שרוצה לדעת , הם אמרו לי שאין להם אפשרות לדעת איפה המכשיר או לנעול את המכשיר (לא את הסים )

שזה דיי באסה כי בכל זאת הגנבים יכולים לשים SIM אחר..\=

קיבלנו הצעה דומה למה שהבאת b-or אך זה יוצא לא ממש משתלם כי בנוסף הם רוצים עליו ביטוח חדש או משהו כזה , לא ממש הבנתי . בקיצור-רצו לקמבן אותנו מחדש.

בכל אופן אני כנראה יקנה מכשיר חדש - זה יוצא יותר יקר במקצת אך יותר משתלם .

תודה רבה ! :xyxthumbs:

פורסם

אולי אין לך ביטוח על המכשיר, אני יכול להגיד לך שיש לי בבית בין 8 ל10 מכשירים ולכל אחד יש את הסיפור שלו - אחד נפל באסלה ( :puke:) אחד נכנס למכונת כביסה, אחד נמס על האח שלנו וכמובן הרבה גם נגנבו ובאף מקרה לא הייתי צריך לשלם משהו, מה שגם קיבלתי פלאפון חדש בלי שאלות

פורסם

.ד"א מי שרוצה לדעת , הם אמרו לי שאין להם אפשרות לדעת איפה המכשיר או לנעול את המכשיר (לא את הסים )

שזה דיי באסה כי בכל זאת הגנבים יכולים לשים SIM אחר..\=

דווקא יש להם אפשרות, כמו לכל חברה סלולרית אחרת, לאתר את המכשיר שלך ואפילו לדעת אם הכניסו לו SIM אחר אך מכיוון שאתה לקוח פשוט הם לא יספקו לך את השירות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

דווקא יש להם אפשרות, כמו לכל חברה סלולרית אחרת, לאתר את המכשיר שלך ואפילו לדעת אם הכניסו לו SIM אחר אך מכיוון שאתה לקוח פשוט הם לא יספקו לך את השירות הנ"ל.

כן,כנראה הם פשוט רוצים לקמבן ולקחת עוד כסף \=

ובשביל הידע -

חברות הסלולאר יכולות לגלות כל מכשיר ואפילו את הסים שנכנס אליו אך הם לא עושות את זה כי..? אני לקוח פשוט?

זאת אומרת , שאם לאבא שלי יש מכשיר דרך העבודה שלו (מסלול עסקי כזה לכל העובדים) אז שם כן יוכלו לאתר את המכשיר?

ותודה רבה רבה על התשובות לשאלות המציקות שלי :nixweiss:

אני רק מנסה להבין את הראש של חברות הסלולאר היונקות כסף האלה :nixweiss:

פורסם

הוא מתכוון שמבחינת הטכנולוגיה הסלולרית הם יכולית למצוא את המכשיר ברמת דיוק של כמה עשרות מטרים..

אבל בגלל שאתה פרטי ולא חשוב, אז לא יעשו לך את זה :P

נגיד והיית משרד הביטחון עם איזה פלאפון מיוחד עם מידע חשוב.. היו מוצאים את זה..

אפשר עם צו בית משפט\ התערבות משטרה..

אבל המשטרה לא מתעסקת בדברים האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים