עבור לתוכן

על איזו תוכנת איחוי דיסק אתם ממליצים ?

Featured Replies

פורסם

ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה.

פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.

פורסם

אני ממליץ לך על - Perfectdisk - היא תוכנה מעולה ומקצועית למדי!,

מדריך שימוש אני לא מוצא - אבל אני בטוח שאתה תאהב אותה ותלמד ממש מהר איך להישתמש בה,ואפילו תכיר את הצ'ופרים שהיא נותנת כדי להוות שימוש קל יהיר ונוח,

גם אני בפעם הראשונה לא השתמשתי במדריך,ולמדתי אותה ממש מהר,

היא מהירה,קלה,נוחה ומקצועית. - מומלצת בחום!.

(תתנסה בה,הרבה אנשים אומרים שלאחר האיחוי המחשב שלהם מתחיל להאיץ את קיצבו - ואני הוכחה לכך ;))

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

קודם כל מזל טוב - אם באמת לא איחית עד עכשיו אתה תרגיש שינוי אדיר בביצועי ההרדדיסק (עד 40%). אני משתמש בDISKEEPER

והיא עושה את העבודה מצויין. תוכנת איחוי טובה היא תוכנה ששומרת על הדיסק שלך מאוחה בלי שתרגיש אותה עושה את זה ודיסקיפר עושה

זאת טוב מאוד. פשוט להתקין והתוכנה כבר תאחה לך את הדיסק בזמן שאתה לא משתמש במחשב.

פורסם

אני ממליץ לך על - Perfectdisk - היא תוכנה מעולה ומקצועית למדי!,

מדריך שימוש אני לא מוצא - אבל אני בטוח שאתה תאהב אותה ותלמד ממש מהר איך להישתמש בה,ואפילו תכיר את הצ'ופרים שהיא נותנת כדי להוות שימוש קל יהיר ונוח,

גם אני בפעם הראשונה לא השתמשתי במדריך,ולמדתי אותה ממש מהר,

היא מהירה,קלה,נוחה ומקצועית. - מומלצת בחום!.

(תתנסה בה,הרבה אנשים אומרים שלאחר האיחוי המחשב שלהם מתחיל להאיץ את קיצבו - ואני הוכחה לכך ;))

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

נשמע טוב, היא חינמית?

פורסם

נשמע טוב, היא חינמית?

לא רק נשמע ;D,

לפי בדיקה קצרה באתר הבית שלה - אתה תוכל להוריד רק את גירסת הניסיון (30 יום) - מצטער.

פורסם

DefragPro

מצויינת

השתמשתי בה לפני 3 חודשים!

פורסם

קודם כל מזל טוב - אם באמת לא איחית עד עכשיו אתה תרגיש שינוי אדיר בביצועי ההרדדיסק (עד 40%). אני משתמש בDISKEEPER

והיא עושה את העבודה מצויין. תוכנת איחוי טובה היא תוכנה ששומרת על הדיסק שלך מאוחה בלי שתרגיש אותה עושה את זה ודיסקיפר עושה

זאת טוב מאוד. פשוט להתקין והתוכנה כבר תאחה לך את הדיסק בזמן שאתה לא משתמש במחשב.

ממליץ עליה בחום

סתם שתדעו, זאת החברה שיצרה את "מאחה הדיסק" למיקרוסופט, אז זה לא שאין לכם ניסיון איתה ;D

פורסם

DISKEEPER 10

מוכן לעזור "להשיג" ולהסביר עליה, כי בזמנו עזרת לי מאוד עם איזה עיצה, עוד בהיותי ZONE NOOB :)

יתרונות שלה :

1. BOOT TIME DEFRAG GOBS

2. איחוי לפי זמן\אירוע.

3. איחוי "חכם"

4. שליטה בMFT\הקצאת MFT בעזרת התוכנה

5. PAGEFILE DEFRAG

6. MFT ZONE DEFRAG

ועוד המון !

התוכנה קלה להפעלה, בעלת אופציות מתקדמות, ואני ממש ממליץ עליה, זה יותר מתוכנת DEFRAG רגילה, אני לא רואה בלעדיה את המחשב שלי.

פורסם

הועבר לפורום תוכנה

פורסם

אין ספק כי DISKEEPER היא הטובה ביותר בתחומה.

אתה יכול לקרוא עליה ועל יתרונותיה באתר הבית שלה http://www.diskeeper.com/defrag.asp

פורסם

מניסיון אישי , http://www.oo-software.com/home/en/products/oodefrag/ .

מצדיקה את העלות שלה , עושה עבודה מעולה , ולא מורגשת כשהיא פועלת , אבל עקרונית , כל התוכנות שהעלתם , עושות את אותה העבודה באותה תצורה , היתרון היחידי שיש לdiskeeper הוא הAAST , או איך שלא קראו לזה , וקצת יותר זולה לגרסה הביתית .

פורסם
  • מחבר

החלטתי לנסות את DISKEEPER.

אני מוריד את גרסת הניסיון.

פורסם

דניס, אני ממליץ לך ללכת על גרסת 10 ולא על גרסאות חדשות.

ה-10 יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני אוריד אותה.

במה היא יותר טובה ?

פורסם

למשתמש ממוצע המאחה שמגיע עם XP מספיק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים