עבור לתוכן

האם ? GeforceFX=VOODOO 3DFX=Nvidia

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה טעות שלי !!!

• תגובות 60
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האם הג'יפורס הולך בדרכו של הוודו ??? [בדרך למטה]

אנשים\חברה\מראה\ביצועים ?

פורסם

היא גם מייצרת הרבה HYPE אבל זה לא ממש מוצר.

:smoke:

חחח psycho מאיפה הפלצת שהיא מייצרת את כל זה?!

ולהגיד לכם את האמת לת'רד הזה יש ניחוח של רוטר... אולי זה רק אני, אבל wtf is this thread's point!?

מצטער לאכזב...

אפילו שם לא חושבים שאנבידיה מייצרת פלאפונים !

פורסם

לפי הבנתי מטרת הת'רד היא עתידו של הג'יפורס....

ואתה יודע מה? יש בהחלט סיכוי שכן

אני לא אומר שניוידיה סוגרת מחר את חטיבת השבבים הגרפים שלה אבל יש תחושה כי היא תעבור למקום שATI

הייתה בו עד לא מזמן

כלומר יצור כרטיסים ג'נריים למחצה ושבביOB

ותסתמך יותר על חטיסת שבבי לוחות האם והצ'יפים לXBOX

פורסם
  • מחבר

היא גם מייצרת הרבה HYPE אבל זה לא ממש מוצר.

:smoke:

חחח psycho מאיפה הפלצת שהיא מייצרת את כל זה?!

ולהגיד לכם את האמת לת'רד הזה יש ניחוח של רוטר... אולי זה רק אני, אבל wtf is this thread's point!?

מצטער לאכזב...

אפילו שם לא חושבים שאנבידיה מייצרת פלאפונים !

טוב בסדר הבנתי פשות התבלבלתי עם חברה אחרת !

פורסם

רק בגלל שהכרטיס הבא שלה הוא לא מה שכולם ציפו (כולל NVIDIA עצמה כנראה) , לא צריך להספיד אותם.....

אז פעם אחת הם לא ינצחו את כולם בהפרש גדול , אולי תהיה תחרות רצינית הפעם ....

רק תיזכרו איפה הייתה ATI עד לפני חצי שנה כאשר ה TI 4600 קרע את הRADEON 8500 אה.... אז מה הם נסגרו או נכנעו....לא!

השוק הוא הפכפך מאוד,והכל עלול להשתנות.... לא שהמצב של NVIDIA רע כל כך עכשיו אפילו עם הכרטיס החדש יהיה רק ברמה של

הRADEON 9700 ולא הרבה יותר טוב...נו אז מה!

פורסם
  • מחבר

מה אין לאף אחד מצוות האתר דעה לגבי זה ???

פורסם

אין בכלל שום דימיון בין המקרה של אנווידיה למקרה של 3DFX אז...

אנווידיה בסה"כ ייצרה הייפ עצום שלא קיבל הצדקה בבנצ'מרקים המוקדמים עוד לפני יציאת הכרטיס... לכו תדעו, אולי הוא עוד יציג את השיפור שהם טענו שהוא ייתן... צריך לחכות ולראות... בינתיים Gainward כבר מסרו פרטים על ה-FX שלהם שיהיה לו קירור שקט (7dB... לא נשמע הגיוני אבל זה מה שהם אומרים) ככה שלא בהכרח חייבים ללכת על הרגילים עם הטורבינה...

לגבי 3DFX... מה שבאמת הרג אותם היה זה שהם החליטו לקטוע את כל העבודה שלהם עם יצרנים אחרים כמו Creative ואחרים שמייצרים היום כרטיסים בשביל אנווידיה ו-ATI, ובמקום לתת להם את הצ'יפים ושהם ייצרו את הכרטיסים, 3DFX קנתה מפעל ייצור והתחילה לייצר את הכרטיסים בעצמה בלבד... זה היה צעד לא חכם שעלה להם הרבה עוד לפני שהם פשטו את הרגל...

בנוסף לזה, כבר אז כולם רדפו אחרי פריים רייט... ומה לעשות... הכרטיסים של 3DFX הציגו יותר איכות מביצועים... ככה שכשה כרטיסים של אנווידיה שלא בהכרח היו יותר טובים, הוציאו פריים רייט יותר טוב, הם כבשו את השוק...

פורסם

sorry to tell you but 3dfx were a frame rate only manufcturer

they were the last ones to use: 32 bit color bump maping texture compression

and a lot of other technologies i can't remember right now

some of which they never used even though their competitors used all those for a few years

and that's what killed them

פורסם
  • מחבר

navidia התחילה ליצר את הFX לבד

פורסם

בכל אופן לאנבידיה יש עדיין ייתרון אחד גדול- השם שלה !

מה לעשות שיש אנשים שיעדיפו לשלם יותר ולקבל פחות בגלל ה"שם" (בדיוק כמו עם AMD ואינטל !).

בכל אופן אל תעלו השערות ותתחילו לזרוק דברים באוויר. הת'רד הזה נראה לי מיותר כי כבר דנו בנושא הזה עשרות פעמים !.

תנו לדברים להתגלגל ואל תהפכו לי כולכם לנביאים גדולים !

פורסם
  • מחבר

פורסם

חלאס הקפצות.

חלאס ספאם!

פורסם

אכן יום יפה היום, השמש זרחה רוב הזמן ולא היה קר.

פורסם

מה הקטע עם דעת צוות האתר ? זה שהם מוחקים הודעות עושה אותם בשבילך לסוגרי העניין ולתשובה המוחלטת? (כמובן בלי להעליב)

לפי דעתי NVIDIA ממש לא בדרך. הפעם הכרטיס הוא לא חידוש אבל הוא כרטיס שעומד בסטנדרטים שנדרשים. חוץ מזה שיציאה לא מוצלחת אחת לא הרגה עוד אף חברה ותאמין לי בעיות כספיות אין להם ויהיה להם מספיק הצלחה כלכלית מהFX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים