עבור לתוכן

דחוף ביותר - המחשב לא עולה!

Featured Replies

פורסם

המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף?

הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום?

אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

פורסם

לא נוכל לעזור לך כי לא נתת מספיק פרטים.

יעירו לך לערוך את הכותרת ולהסיר את ה"דחוף ביותר" ולתת מפרט מחשב.

כמו כן על איזה כבל אתה מדבר? במה בדיוק נגעת?

פורסם
  • מחבר

זה AM2.

יש כבל אחד שיוצא מהספק כוח, ומתחלק ל2 כבלים: על אחד כתוב 12V ועל אחד יש חץ. איזה מהשניים צריך לחבר ללוח אם?

ובכללי פשוט הוצאתי את הברגים מהלוח אם, הוצאתי כבל אחד שמתחבר להארד דיסק, הכבל הזה שיוצא מהספק כוח ואולי עוד איזה כבל אחד.

התחרטתי באמצע, החזרתי, וקרה מה שכתבתי. אם היה ריח שרוף, וכשפותחים את המחשב המאווררים במארז ובכרטיס מסך כאילו נפתחים לרגע ונסגרים, מה זה אומר? מה נשרף אם בכלל? אולי זה רק קצר?

פורסם

ללוח אם מחברים את הכבל של ה 20/24 פינים. לא הבנתי איזה כבל לא החזרת למקום? וחיברת כבל של 12V ללוח? לאן?

פורסם

ללוח אם מחברים את הכבל של ה 20/24 פינים. לא הבנתי איזה כבל לא החזרת למקום? וחיברת כבל של 12V ללוח? לאן?

אמרתי, יש כבל שיוצא מהספק ומתחלק ל-2 כבלים שעל אחד מהם כתוב 12V ועל אחד מהם יש חץ ואת אחד מהם צריך לחבר ללוח אם (זה כבל שקשור למעבד נראה לי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים