עבור לתוכן

מחפשת מידע על B-Music

Featured Replies

פורסם

הי,

אני חדשה אז קודם כל שלום :)

מישהו יכול לתת לי קצת מידע על המכשיר החדש של בזק? אני מחפשת סטרימר טוב כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא ראיתי משהו כזה ממש בארץ.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אהלן,

ברוכה הבאה לפורום.

בזק התחילה לשווק 2 מכשירים. הראשון, של חברת טרטק, מכשיר דיי בסיסי סך הכל. המכשיר השני שאני אישית ממליץ עליו הוא ה-SB3 הוותיק. חברת לוג'יטק קנתה את החברה הזו לא מזמן, וכעת בזק קונה אותם מלוג'יטק (ושמה לוגו של בזק לצערנו). מדובר במכשיר מוכר שנראה טוב, נשמע טוב, וסך הכל דיי נוח לשימוש (צריך להשתמש בתוכנה משלו במחשב עד כמה שזכור לי, אבל מתרגלים לזה דיי מהר).

אני אישית הייתי הולך על המכשיר היקר מעט יותר, לדעתי הוא שווה את זה. מחירו בחול הוא כ-300$ לכן המחיר של בזק דיי הגיוני. עד לא מזמן המכשיר הזה עלה בארץ כ-2000 שקלים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הי,

תודה רבה על התגובה :xyxthumbs:

נראה לי המכשיר זה בדיוק מה שאני צריכה, משהו קל וידידותי למתשתמש :-[

מישהו יודע אם התוכנה תעבוד על Windows 2000?

פורסם

מבחינת ידידות למשתמש יש עוד מה לשפר. להוסיף תמיכה בתוכנות רבות יותר, לאפשר העברה של DD ו-DTS שלא זכור לי שקיימת שם (אם כי אולי אני טועה, צריך לברר), ולאפשר לנגן דיסקים (במצב הנוכחי חובה להעביר אותם למחשב על ידי העתקה בכדי להאזין להם). מעבר לכך מדובר במכשיר טוב מאוד.

תמיכ בווינדוס 2000 אני חושב שיש, אפשר לבדוק באתר שלהם/ליצור קשר עם בזק ולברר.

Anatoli.

פורסם

מעניין אותי איך זה עובד? על איזה טכנולגיה אלחוטית?

והאם האיכות שמע של המכשיר טובה?

האם הוא בנוי טוב? פיזית הוא חזק? עמיד בפני נפילות או שהוא עשוי פלסטיק זול ?

פורסם
  • מחבר

שאלות טובות! אני אף פעם לא יודעת מה לשאול :-[

שוב תודה על ההמלצות, נראה לי כדאי להשקיע

פורסם
link=topic=262557.msg2319398#msg2319398 date=1180168505]

מעניין אותי איך זה עובד? על איזה טכנולגיה אלחוטית?

והאם האיכות שמע של המכשיר טובה?

האם הוא בנוי טוב? פיזית הוא חזק? עמיד בפני נפילות או שהוא עשוי פלסטיק זול ?

זה מבוסס על WiFi רגיל ומכיוון שזה מוצר מדף קיימות הרבה ביקורות ברשת.

פורסם
  • מחבר

למישהו כבר יש את המכשיר של בזק? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הסטרימר הספציפי הזה :xyxthumbs:

פורסם

השאלה היחידה היא האם בזק עשו לו משהו מעבר להוספה של הלוגו. את זה לדעתי אפשר לברר עם התמיכה של בזק.

Anatoli.

פורסם

מה הדגם של המכשיר השני?

ומה המחירים שלהם?

פורסם
  • מחבר

הי,

אחד עולה 30 שקל לחודש במשך 36 חודשים ואחד עולה 40 לחודש. לפי ההמלצות פה נראה לי אני אלך על הקצת יותר יקר. אמא שלי תמיד אומרת שמי שקונה בזול בסוף משלם ביוקר ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים