עבור לתוכן

איך בודקים נפח מירבי שהצורב יכול לצרוב?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם,

איך אני בודק את זה?

אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900?

ד"א: liteon ltr 48126s

תודה.

פורסם

פעם היתה רשימה כזאת,אבל לדעתי פשוט תקנה אחד ותבדוק.

ואתה יכול לבדוק פה במאפינים של הצורב. :)

פורסם

ואיך אני בודק על RICOH 7200A ?

האמת שפעם ניסיתי לשים 800 , אבל הוא עשה 700. יש אולי דרך לסדר את זה ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. ואם אתה יודע אולי תסביר לי מהו הפרמטר שקובע את הנפח שהצורב יכול לצרוב?

כלומר המדיות הן כולן באותו גודל, לכן נראה לי שמה שמשנה זה עובי הסיבית על הדיסק, לא?

דרך אגב , לכל המתעניינים בעלי LITEON הדגם המדובר קורא דיסקים של עד 99 דקות, כלומר כמעט כמעט 900 MB

פורסם

בכל תוכנת צריבה כלשהי

פורסם

לא נכון, לפחות לא בNero.

פורסם
  • מחבר

לא נכון, היום צרבתי 900 מגה עם NERO, אם אתה רצה אני יכול להגיד לך איך...

פורסם

בגדול, כותב ההודעה הראשית באשכול שאל איך בודקים את גדלו של הדיסק לאחר האופציה לאוברברן, אלא שהוא לא שאל איך מבצעים צריבת אוברברן, כי חוץ מזה שאני יודע שניתן לצרוב זאת בNero וכמעט בכל תוכנת צריבה אחרת המכבדת עצמה ואותנו, המשתמשים, אני צרבתי והשתמשתי בשטח הOverburn לא מעט פעמים, כך ש.. סלח לי, אבל אני ברמה של אחד שילמד אותך לעשות זאת.

לפני שאתה סתם מתקן, תבדוק את הדברים שלך. בכל אופן, ובקיצור, בקשו פה מעין עזר Monitor שיגלה את נפחו של הדיסק אשר ניתן לכתוב עליו. YL ענה שאפשר, או שהוא לא יודע או שהוא גם עשה את אותה טעות והתבלבל, אני לא יודע, אבל בכל זאת אם ישנה טעות כאן, היא לא שלי.

פורסם
  • מחבר

אם לא שמת לב... כותב ההודעה הראשית זה אני ;D

בשאלתי התכוונתי לשאול על החומרה עצמה, כפי שאתה יודע או לא יודע, ישנם צורבים שאינם יכולים לנצל דיסק של 900 MB ולפעמים פחות

מזה. בשאלתי התכוונתי איפה אני בודק עד כמה הצורב שלי תומך, וכבר קיבלתי תשובה.

קפיש? אז נראה לי שהטעות היא עדיין שלך. אין צורך להתנצל... ;D

פורסם

ur fuckin' stupid, man

לא עוזר לך שאתה הוא זה שפתח את הת'רד, הטעות היא עדיין שלך. במילים "התכוונתי לחומרה(<>תוכנה)" אתה מבליט זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים