עבור לתוכן

בעיה בגראפיקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

jacko אני כמעט בטוח שזה באג של המשחק עם החומרה שלי.. שאר המשחקים עובדים אצלי סבבה כמו שכבר ציינתי, ובכל זאת הגיע הזמן שאני יזרוק את הכרטיס הזה חח, כבר עבר זמנו [ואחי יש לי דרייברים מעודכנים תמיד, אני דואג לדברים האלה].

רגע חברה אז בנוגע לכרטיס החדש, x800GTO [שד"א קראתי עליו ביקורות טובות]

או fx7600GS [כשה-fx היה בגסאת ה-5, קראתי ביקורות גרועות עליו.. משהו על זה שזה היה כשלון של נווידיה.. זה נכון גם לגבי גירסאת ה-7?].

וחושב לי להזכיר, אני רוצה כרטיס מסך סביר ולא להוציא סתם כסף על כרטיס כי הוא במחיר שמתאים לי.. אז אם אין בסביבות ה-500 ש"ח כרטיס כזה, אני ישמח על היושר והכנות לקבל את התשובה "לא", כי באמת עדיף להשאר עם הכרטיס הנוכחי אם כך המצב.

פורסם

ה - X800GTO מצוין, רק חשוב לוודא שאתה מקבל את גרסת ה - GDDR3 שלו ולא את גרסת ה - GDDR המוחלשת.

ה - 7600GS SONIC הוא עוד יותר טוב.

פורסם

לא דברתי בכלל על דרייבר אבל..

המלצתי לך לנסות ולעדכן את ה DIRECTX שלך..

אם אתה בטוח במאה אחוז שהוא עדכני .. אז סבבה..

אם לא, שווה לבדוק. זה גם ככה חינם ולוקח שניה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצטער על ההקפצה, לא הייתי פה יום שבת [ואו רשמתם הרבה מאז].

רציתי רק לדעת לפני הקנייה:

יש לי

מעבד - P4 2.6 GHZ

לוח אם - 8S648FX-RS של gygabyte [או בקיצור צ'יפסט 648FX].

ספק ג'נרי 500W

זכרון 512MB DDR1

תיהיה לי בעיה עם אחד מהכרטיסים החדשים? [7600GS או X800GTO]

עכשיו..

אתם חושבים שכדאי לי להוסיף 300 ש"ח בשביל לקנות לוח אם מעורב [AGP עם PCI-E] של arsrock:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483

ואז ב-500 ש"ח לקנות 8500GT [שזה DDR2]? ז"א אני מתכוון אם משתלם לי + אם המערכת שלי יכולה להחזיק כרטיס מסך כזה בלי צוואר בקבוק.. ואם בכלל אני יכול להחליף את הלוח הנוכחי שלי בלוח שהראתי?

ד"א jacko זה עדכני אחי חח ;)

ערכיה - אוקיייי, קראתי כרגע את הדיון פה על 8500GT, אני לא יקנה אותו. כדאי לי אז במקום זאת לעשות מה שאמרתי עם הלוח אם, ולקנות את ה-8600GT? [אני כבר יגרד כסף מאיפה שהוא].

פורסם
  • מחבר

מקפיץ^

פורסם

במקום לשדרג חלק אחר בכל פעם וסתם לבזבז כסף, עדיף שתתמקד בכרטיס מסך חדש ותסחוב איתו ככה עד המחשב הבא. בכל מקרה המעבד לא ינצל יותר מ7600GS Sonic והספק כוח לא בטוח שיחזיק...אז הייתי ממליץ להסתפק בכרטיס הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים