פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלום, יש שיר משהו כזה: hey hey drop the gun can you see you touch the grownd ...... זה בערך!!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אולי שיפתחו אשכול רשמי לחיפוש שירים? אני מחפש שיר שהפזמון שלו הוא של כושי שמזמר וו הי ו הו היה את זה ברקע של הפרסומת של כוכב נולד :\ מישהו מכיר תשם?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים חחח כושי מזמרמה זה צעצוע בחנות?חחח "סנטה קלאוס מרקד" חחחנראה לי גם סוג של AKON אגב.. (לא ראיתי תפרסומת)
פורסם 2007 במאי 2418 שנים אולי שיפתחו אשכול רשמי לחיפוש שירים? אני מחפש שיר שהפזמון שלו הוא של כושי שמזמר וו הי ו הו היה את זה ברקע של הפרסומת של כוכב נולד :\ מישהו מכיר תשם? gwen stefani - the sweet escape
פורסם 2007 במאי 2418 שנים שלום, יש שיר משהו כזה: hey hey drop the gun can you see you touch the grownd ...... זה בערך!! :lol: :lol: אפשר להגיד שאני ההפך ממעריץ של AKON אבל אני מכיר את השיר ו-LOL
פורסם 2007 במאי 2418 שנים שימו לב כי כל הבקשות וזיהוי השירים למיניהם יאוחדו כאן, ושלא יווצר ספאם כזה או אחר בדיון אחרת הדיון ינעל.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים יש שיר שלא יוצא לי מהראש ואני לא מצליח לזהות אותו, למרות שאני אחד ששומע המון מוזיקה ומכיר כמות עצומה של אומנים והרכבים.במקרה הזה מדובר בדאנס, הוא מצלצל מאוד מוכר אבל כל נסיון שלי לזהות אותו, בין אם לפי המילים ובין אם לפי המוזיקה נועד לכישלון.ננסה את מזלי פה, אולי מישהו מכיר:http://www.speedyshare.com/394787749.htmlעריכה: השיר זוהה לבסוף בעזרתם האדיבה של שני חבר'ה מומחים לדברלמי שתוהה: deepfrost - in my blood
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אין לי ממש הצעות כרגע, מה שבטוח, אל תחפש משהו איכותי מהשנים האחרונות.היפ איכותי תמצא רק עד שנות ה90.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.