פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלוםקניתי מחשב חדש, בלי כרטיס מסך, הכרטיס מסך של אינטל הוא על הלוח.כאשר אני מכניס דיסק או DOK שיש בו קבצי ויאדיו, לפני שאני מספיק לעלות להפעיל את הקובץ בווינדוס ישר אני מקבל הודעת שגיאה שלexploer.exe בפירוט מופיע הקובץ XVID.DLL ו גם לפעמים הודעת שגיאה של הקובץ drwtsn32.exe.עכשיו הורדתי קודק של XVID, התקנתי SP2 הורדתי IE7 דרייבים של הכרטיס מסך.. שום דבר לא עוזרמישהו אולי מכיר את הבעיה ?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים זה קורה רק שאתה מכניס את ה DOK או כל פעם שאתה מנסה להפעיל קבצי וידאו..?ומה בדיוק השגיאה? תן תצלום מסך של השגיאה..
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר זה קורה מתי שאינ מכינס דיסקאון או דיסק CDROMבוא ניקח דוגמא של CD, שאני מכניס דיסק של סרטים, אז יש לי את ההפעלה האוטומטיתאם אני לוחץ הפעל, זה פותח לי את הנגן ואני רואה את הסרט בלי בעיה ובלי תקלותאבל אם אני עושה סייר ואז נפתחת לי תקייה שיש לי שם קובץ של סרט, בא לי הודעת שגיאה של EXPLOER.EXEכנ'ל ככה בדיסק און כי, ברגע שאני מסייר ומגיע לתיקיה עם הקובץ סרט זה שולח לי הודעת שגיאה וסוגר את זהאם יש לך מושג כללי מה מקור הבעיה תשלח לי הודעה פרטית שאני יביא לך את האיסי שליתודה על העזרה
פורסם 2007 במאי 2418 שנים נסה להסיר את כל הקודקים.להריץ תוכנה לניקוי רג'סטרי - CCLEANER/REGISTRY MECHANIC.ולהתקין מחדש.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים הייתה לי את אותה בעיה והצלחתי לסדר אותה הרגע:כשהוא מראה לך את ההודעת שגיאה, תחפש פרטים על הקובץ שקשור בשגיאה. הקובץ שאני מצאתי היה איזה פילטר, מחקתי אותו וזה היסתדר, לא היו יותר התרסקויות והודעות שגיאה.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר תודה לכל העוזרים.מה שעשיתי שיניתי את השם של הקובץ XVID.DLLוזהו הבעיה נפתרה... מקווה שאני לא יצתרך את הDLL הזה בעתיד...שוב ממש תודה לכל האנשים שניסו לעזור. מעריך ת'זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.