עבור לתוכן

מה כדאי לאברקלק בשביל להריץ את המשחק C&C 3 יותר טוב?(פרטים בפנים).

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ס, ממצב?

התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars

והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...)

הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה :)

AMD ATHLON 2800+

RADEON 9800 PRO

1 GIGA RAM

אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק.

תודה מראש, עופר :)

פורסם

כמה זיכרון יש לך?

אני חושב שהמעבד מגביל אותך פה.

וגם הכרטיס מסך...

למה להסתפק באחד מהם? תעשה מה שאתה יכול.

עריכה:

ניסית להריץ את המשחק על מקסימום???

המחשב שלך מתאים ל-LOW עם המשחק הזה במקרה הטוב. גם אחרי אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

יש לי ג'יגה ראם, שחכתי לציין.

אני מריץ אותו מצויין על ההגדרות DEFAULT - ההגדרות הסטאנדרטיות.

עריכה: לא אמרתי שאני רוצה לעשות אוברקלוקינג רק לאחד מהם, ביקשתי המלצות לכמה כדאי להעלות אותם, ובכלל מידע על איך לעשות את זה לכל אחד

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות...

היה לי AMD 3000 PLUS, כרטיס מסך 9550 OVERCLOCK וג'יגה וחצי זכרון.

הכי הרבה שיכולתי להריץ את המשחק על הגדרות LOW - MEDIUM וזה היה קצת איטי ופריימי כאשר נכנסים לשלבים מתקדמים של המשחק.

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות

אני מריץ אותו מ-צ-ו-י-י-ן על הDEFAULTS ולא על שודבר נמוך מהם... למה שניכם אומרים שאני אמור להריץ אותו על נמוך?

מהיר, חלק, לא מביו את זה...

פורסם

תגדיר לי הגדרות DEFAULT?

פורסם
  • מחבר

ההגדרות שבאות עם המשחק, ושבמסך הגדרות יש כפתור שקרוי DEFAULTS וכשלוחצים עליו מתקבלות הגדרות ה DEFAULT :nixweiss:

פורסם

תנסה לעשות OC לכל המערכת, אני לא מאמין שתוכל להריץ את המשחק על HIGH גם אחרי הOC אבל יכול להיות שבMEDIUM המשחק ירוץ על סף החלק

פורסם

אם תראה באיזה מהירות וחלקות זה עובד על מחשב חדש,

אז תבין על מה אנחנו מדברים.

פורסם

אם יש לך Athlon XP עם 512K cache (ברטון) ולוח Nforce2 סביר להניח שתוכל להעלות את הבאס ל400, במקום ה333 שיש לך כרגע וגם להגיע למהירות של 2.1 גה"צ עם העלאה קלה של המתח.

המעבד הכי מהיר בסדרה היה ה3200 שרץ ב2.2 גה"צ. אם תצליח להגיע למהירות הזו שיחקת אותה.

גם אם יש לך את הAthlon XP עם 256 קש תוכל להגיע ל2.1-2.2 גה"צ אבל הביצועים יהיו נמוכים יותר בגלל הקש

אישית לפני שבוע קיבלתי מעבד 2500 ברטון ועשיתי לו אוברקלוק על לוח אביט עם צ'יפסט Nforce2 מ1.9 ל2.1 גה"צ עם העלאה של 10% במתח

פורסם

ההגדרות שבאות עם המשחק, ושבמסך הגדרות יש כפתור שקרוי DEFAULTS וכשלוחצים עליו מתקבלות הגדרות ה DEFAULT :nixweiss:

ה DEFAULTS משתנה ממחשב למחשב בהתאם ליכולת שלו.. ז"א שעם מחשב חלש כשתלחץ על ה DEFAULTS הוא יתאים את הכל ל LOW ועם מחשב חזק יותר שתלחץ על ה DEFAULTS הוא יתאים את הכל ל HIGH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים