עבור לתוכן

GeforceFX - רגעים של חסד?

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים.

ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס:

At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game.

אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)

פורסם

אוי נו באמת??

השבוע היה איזה 8 תארדים על אותו נושא...

לא נמעס לכם ??

פורסם

אוי נו באמת??

השבוע היה איזה 8 תארדים על אותו נושא...

לא נמעס לכם ??

לא.

לנושא:

At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300

הוא אמר במקצת. וידוע לנו כבר שה-R300 מריץ את דום 3 לא בידיוק חלק ברוב הזמן, וגם זה על רזולוציות קטנות. לא נראה לי שהבדל של כמה פריימים יעזור ממש ל-GeForceFX.

פורסם

זה לא נכון!

הביטא רצה על הR9700PRO שלי ב20~30 FPS רוב הזמן

וזה על 1024*768 עם כל האופציות שקימות בדמו מופעולות

מה גם שהוא אמר שיש מקרים שהרדאון עובר את הFX

שניהם ירציו את המשחק הסופי טוב באותה מידה

פורסם

זה לא נכון!

הביטא רצה על הR9700PRO שלי ב20~30 FPS רוב הזמן

וזה על 1024*768 עם כל האופציות שקימות בדמו מופעולות

מה גם שהוא אמר שיש מקרים שהרדאון עובר את הFX

שניהם ירציו את המשחק הסופי טוב באותה מידה

כשאין מפלצות... כשיש, מספר הפריימים יורד לסביבות ה-10-15 בערך.

פורסם

At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game.

מהציטוט הזה אפשר רק להבין כי ה-FX באמת לא יהווה פריצת דרך גם כאן ויבצע את המשחק כמו ה-R300.

פורסם

אני חושב שכבר הבנו שה-FX *לא* יהיה פריצת דרך..

פורסם

כולם יורדים על הכרטיס ובצדק אבל דבר אחד הוא הרבה יותר טוב מהRadeon9700Pro וזה איכות תמונה ראיתי השוואות של איכות תמונה והוא פשוט הרבה יותר טוב.

פורסם

אתה יכול להביא לינק להשוואת איכות תמונה?

פורסם

זה הכי לא נכון!

איכות התמונה פחות טובה! מה גם שיש לו רק AF X8 בניגוד ל16 של ATI

וגם ה"AA X8" שלו פועל כמו הקווניקס (או איך שכותבים את זה) ויותר מתשתש את התמונה מאשר מחליק את הקצוות

בהשוואה מקסימום על מקסימום איכות התמונה של ATI לוקחת בגדול

פורסם

האיכות תמונה של ה-GeForce FX הרבה הרבה יותר גרועה.

תעבור על הביקורת ב-HardOCP. תראה יופי איך יש בעיות בגראפיקה וכמה האיכות תמונה נופלת מה-9700PRO.

פורסם

אבל לפי מה שהבנתי, זה שיש די הרבה בעיות עם לא מעט משחקים (חלקם אף לא עולים כלל) עם כרטיסי המסך של ATI.

לעומת ניוידה שמוציאה "איכותית" וכמעט ואין בעיות עם המשחקים.

מה גם שתזכרו שהכרטיס צריך לצאת רק עוד חודשיים וזה הרבה זמן, אני מאמין שהכרטיס יתקדם עד אז.

פורסם

קודם כל הכרטיס לא יוצא עוד חודשיים... הוא יוצא עוד כמה שבועות...

הוא גם מוגמר... מה שראיתה זה מה שיש... ההבדלים היחידים יהיו קירור ודרייברים וצבע PCB... זה הכל...

הדרייברים יכולים לשפר המון אבל מי יודע... בינתיים זה היה אכזבה אחת גדולה וזה לא נראה כאילו הם יצאו מזה גם עם דרייברים שייתנו שיפור של 25% בביצועים...

מעבר לכך... האיכות שלו לא יותר טובה... ולא בטוח שגם פחות...

אני קראתי את המאמר ב-HardOCP... אבל הכי טוב היה ב-Anandtech לפי דעתי...

שם באמת הראו שהאיכות של ATI עולה בהרבה על ה-FX...

אבל... יום לאחר כל הבנצ'מרקים אני חושב, נכתב ה-HardOCP שהם חשבו שזה באמת תמוהה איך ה-AA של ה-FX כ"כ גרוע...

הם שאלו את אנווידיה ומסתבר שהתמונות שנלקחו מהג'יפורס (Screen Shots) לא הראו את מה שהוא באמת מציג כי הם נלקחו מהפריים באפר (Frame Buffer) ושעד נקודה זו הפילטרים השונים (AA ו-AF) עשו רק חלק מהעבודה ואת שאר העבודה לפני ההצגה על המסך הם עושים אחרי שהפריים יוצא מהפריים באפר...

ככה שכל התמונות האלה לא באמת מראות את האיכות שה-FX נותן... אבל שמעתי שב-HardOCP גם כתבו לאחר מכן שבכל זאת נראה להם שהאיכות של הרדאון הייתה יותר טובה...

פורסם

אבל לפי מה שהבנתי, זה שיש די הרבה בעיות עם לא מעט משחקים (חלקם אף לא עולים כלל) עם כרטיסי המסך של ATI.

לעומת ניוידה שמוציאה "איכותית" וכמעט ואין בעיות עם המשחקים.

מה גם שתזכרו שהכרטיס צריך לצאת רק עוד חודשיים וזה הרבה זמן, אני מאמין שהכרטיס יתקדם עד אז.

היו בעיות, היו. הם נפתרו תוך פחות מחודש ויותר לא תראה כאלו.

פורסם

מצטער על התגובה האחרונה. (לא מובנת)

התכוונתי לזה שהדרייברים של נוידיה תומכים בכמעט כל המשחקים לעומת הדרייברים של ATI שיש איתם לא מעט בעיות (לפחות כך שמעתי).

גם ראיתי כאן לא מזמן שמישהו לא מצליח לשחק ב Operation Flashpoint עם הכרטיס R9700.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים