עבור לתוכן

הצילו!!הסוללה של האייפוד מתה

Featured Replies

פורסם

שלום;

האייפוד שלי עושה לי צרות, היום בעבודה הקשבתי לאייפוד במשך כ4 שעות ברצף, והסוללה דיי התרוקנה (היא לא הייתה מלאה מהתחלת השמיעה), אז כאשר חזרתי אל בייתי חיברתי אותה למחשב (זה היה בסביבות השעה שלוש), עכשיו, לאחר מעל 6(!!!!) שעות, האייפוד לא מגיב, ועל הצג יש הודעה :"Very low battery", מה אפשר לעשות? קניתי את המוצר בארה"ב, אם הוא דורש תיקון (רוב הסיכויים שכן) איפה אפשר לתקן אותו? מישהו מכיר את הבעיה??

תודה לעונים.

פורסם

קודם כול- תרגע.

הבטריה של האייפוד מחוסלת בממוצע אחרי 18 חודשים.

דבר שני- אתה יכול ללכת לידע ולתקן את המכשיר או שפשוט תקנה משהו טיפה יותר איכותי.

פורסם

תקנה ב-EBAY סוללה חדשה

גרושים עם משלוח לארץ

ותקבל בדר"כ סוללה הרבה יותר חזקה והרבה יותר איכותית מהמקורי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני רגוע, פשוט המכשיר עלה לי בזמנו פאקינג 300$, שלילד בן 15 זה לקח ה=מ=ו=ן זמן להרוויח, השאלה שלי היא האם ידע מקבלת מכשירים שלא נקנו בארץ? כמה עולה החלפת סוללה חדשה? (איביי לא אופציה, מאחר ולא מלאו לי 18), והאם יש קיטים להחלפת סוללה לא מקורית לאייפוד בארץ?

שוב תודה.

פורסם

למוצרים הניידים של APPLE יש אחריות בינלאומית.

מכאן- דבר עם ידע בעצמך

פורסם

ידע לא פותחים מכשירים שנגמר להם האחריות, המקסימום שהם יעשו זה טריידאין למכשיר חדש.

בכל אופן, תפנה אל PDASTORE הישראלית, הם חבר'ה מעולים ונכון ללפני חצי שנה הם כן החזיקו סוללות איפוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בדקתי ב-PDASTORE, הסוללה עולה ממש הון קטן, אבל אני מניח שאין ברירה....

אבל יש לי שאלה מהותית, אני רואה שיש סוללה לדגם ה30 ג'יגה (הדגם שברשותי) ויש סוללה לדגם ה60\80 ג'יגה, הקיבולות שלהן שונות (יותר אמפר-->יותר זמן ניגון) השאלה היא האם ניתן לחבר סוללה כזו למכשיר שלי, ולקבל יותר זמן סוללה?

פורסם

ממליץ לך בחום לשלוח להם מייל, בדר"כ יש להם יותר אופציות מאשר בקטלוג, לפעמים המחירים לא מעודכנים, תשאל גם כמה זה עם ובלי הרכבה כי לפעמים המחיר שבקטלוג כולל את השירות.

פורסם

גם לי קרה בדיוק אותו דבר. קניתי את האיפוד שלי ב2003 (דגם ה 3G) ואחרי שנתיים-שלוש האיפוד בקושי הצליח לנגן מעל 3 שעות... אז הזמנתי סוללה מ-www.ipodjuice.com

והחלפתי את הסוללה בעצמי. עכשיו האיפוד מנגן לי בסבבה במשך 20+ שעות.

פורסם

לך לוואלה באי, חפש משתמש בשם power4all

פורסם
  • מחבר

את מי לחפש בוואלהביי?

`LION? איך הזמנת? האם קל להחליף סוללה? מה מגיע באריזה? ומה טווח המחירים בן הסוללת צד שלישי השונות?

פורסם

הזמנתי עם כרטיס אשראי דרך האתר, בחרתי שישלחו את החבילה דרך USPS. המשלוח עלה משהו כמו 10$ והגיע אחרי שבוע. החבילה מכילה את הסוללה עצמה, ספרון קצר המסביר איך להחליף בין הסוללות, וכלי קטן העוזר לפתיחת האיפוד. לקח לי בערך רבע שעה להחליף את הסוללה - זה ממש קל.

וטווח המחירים של הסוללות לרוב נע בין 30-40 דולר.

בכל מקרה, יש אתר המסביר על כל סוגיית הסוללות באיפוד: http://ipodbatteryfaq.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים