פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחבר בעזרת חייגן. תודה רבה מראש!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים הגדרת הרבה יותר מידי חיבורים.תעשה את זה:optionsspeed guideואז תבחר את סוג החיבור לפי מהירות הUPLOAD שלך.אחרי זה תבטל את:UPNPפורט רנדומלי (תבחר ידנית פורט מעל 50000)תבטל DHTתבטל PEER EXCHANGEותעביר את ההצפנה לאופציונלית ותאשר קבלת חיבורים ישנים. (לא מוצפנים)
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר תודה רבה לך!הממ.....יכול בבקשה לעזור לי קצת עם SPEED GUIDE?הגדרתי שם xx/96k זה בסדר?[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 19:45:32מישהו?בבקשה!מתחנן!סליחה על הדאבל
פורסם 2007 במאי 2318 שנים הגדרת הרבה יותר מידי חיבורים.תעשה את זה:optionsspeed guideואז תבחר את סוג החיבור לפי מהירות הUPLOAD שלך.אחרי זה תבטל את:UPNPפורט רנדומלי (תבחר ידנית פורט מעל 50000)תבטל DHTתבטל PEER EXCHANGEותעביר את ההצפנה לאופציונלית ותאשר קבלת חיבורים ישנים. (לא מוצפנים)יש טיפה בעיה עם ה SPEED GUIDE, אם מהירות ההאלעה שלך נמוכה אז זה יתן לך אולי 20-30 חיבורים שזה ממש לא טוב.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אחרי זה תבטל את:UPNPאם אין ראוטר אז זה לא משנה אם להשאיר או לבטל, אם יש עדיף להפעיל בגלל הפורט הרנדומלי(ולהשתמש בפיירוול)פורט רנדומלי (תבחר ידנית פורט מעל 50000)עם הספקיות בארץ עדיף להשאיר פורט רנדומליתבטל DHTתבטל PEER EXCHANGEאם לא מדובר בטראקרים פרטיים זה רק יפגע במהירותותעביר את ההצפנה לאופציונלית ותאשר קבלת חיבורים ישנים. (לא מוצפנים)בהחלט לא יזיק
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר המממ.....אוקיי תודה אין שיפור משמעותי האמת זה עדיין סביב 35kb :-[בקשר ל SPEED GUIDE...מה אני צריך לבחור שם?כמו שאמרתי יש לי 1.5MBובלשונית BITORREN> כתבתי שם MAX NUM OF CONNECTIONS=350MAX NUM OF CONNECTED PER TORRENT=100NUMBER OF UPLOAD SLOTS PER TORRENT=4וסימנתי V ממתחת...זה בסדר אוו לשנות את זה?אם כן אז לאיזה מספרים? :-\תודה רבה רבה!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים תשתמש בSPEED GUIDEכמו שLazyBoy הציע, בהתאם למהירות האינטרנט שיש לךבד"כ אינטרנט 1.5 מגיע עם העלאה של 128 (בכבלים) ו150 בבזק
פורסם 2007 במאי 2318 שנים תשתמש בSPEED GUIDEכמו שLazyBoy הציע, בהתאם למהירות האינטרנט שיש לךבד"כ אינטרנט 1.5 מגיע עם העלאה של 128 (בכבלים) ו150 בבזקאתה לא חושב שיש בעיה עם ה SPEED GUIDE, כלומר אם יש לך 150 העלאה כמה כבר חיבורים הוא ייתן לך? 20?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר הממ....יש אולי איזה TORRENT שיורד במהירות המקסימלית?אם אני רוצה לדעת מה הגבול אז אני מוריד אותו(דומה לאותו קובץ שמורידים מהאתר של הספקית כשרוצים לראות את מהירות ההורדה)
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר ואאיייי...איזה טמבל אני :bash: :iamstupid: :iamstupid: אפילו את זה אני לא יודע איך מורידים!! שמישהו ידריך נכה כמוני. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.