פורסם 2007 במאי 2318 שנים הייהאם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP?אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי.למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD.האם זו בעיה של כרטיס מסך?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים לא ממש הבנתי מה שייך לכאן נגן של XBOX 360.. אבל בכל מקרה אין לכרטיס מסך שום קשר ליכולת ניגון סרט HD..הפעלתי סרטי HD מהמחשב גם עם ה X300 שהיה לי..
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר מה לא הבנת בדיוק?יש לי נגן כזה שמחובר למחשב ומותקן כראוי ועובד אבל אני לא מקבל תמונה.בהתחלה אמור להיות תפריט דומה ל DVD רגיל אבל במקום לראות את התפריט אני שומע את המנגינה של הסרט בלי תמונה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר אתה מתכוון לקודקים אבל יש לי POWER DVD שמותאמת לניגון HD DVD ובכל זאת זה לא עובד לי.יש פה מישהו תותח שיכול לעזור לי?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים לא רק טנקים.נסה להוריד:ftp://ftp.volftp.tiscali.it/pub/pc/windows/winnt50/driver/video/klcodec310f.exe
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אני מניח שהקבצים שיש לך הם MKVאם כן וכבר התקנת קודקים, מה שחסר לך זה Haali Media Splitterובכל מקרה המלצה נוספת זה שתעיף את החבילת קודקים ותתקין ffdshow, זה הדבר היחיד שצריך.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר לצערי אתה מניח לא נכון.מדובר בסרט HD DVD מקורי על דיסק שמקודד נדמה לי ב VC1 וזה בכלל לא דומה ל MKV.אני צריך לראות תמונה עם POWER DVD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.