פורסם 2003 בינואר 3022 שנים כאלה שחורים ראיתי בחנות אלקטרוניקה ובתכלס הם מוכרים אותם בתור הגנה נגד חוםאבל אלה שיש לך פה ממש יפיםמצטרף לשאלה
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים בארץ ניתן למצוא כאלו שחורים, בחנויות של הום-סנטר, וכל שאר חנויות האלקטרוניקה.למרות שאני אישישת מעדיף את אלו מהפלסטיק שנראים יותר טוב.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים לא יודע אבל השחורים האלו בקצוות אם אנלא טועה זה heat shrinks אכן אתה צודק, ו heatshrink אין בעיה להשיג בארץ. אגב.... את אלה ניתן להשיג בקלות בארץ
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר אני מאוד ישמח אם תתנו לי מקום ספצפי של חנות שאתם יודעים מנסיון שאפשר להשיג בו את זהגם את ה"שחורים" וגם את ה heat shrinks
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר אוקי נמצאו ונקנו heat shrinks...וזה ממש חמוד!!אבל אני לא מוצא את השרוולים עצמם!גם הום סנטר וגם ace (מקווה שזה לא פרסומות...חח) לא מחזיקים את זה (זה לא חוקי ....בלה בלה...גורם לשריפות...בלה)מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אני קצת הסתבכתי עם השרינקים האלה יש לי בעובודה בכל הגדלים אבל משהו שמספיק גדול לעבור את המולקס לא מספיק קטן להיסגר כמו שצריך על החוט ואיך קוראים לחלק השני שמחסה את כל החוט?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים יש לי פיתרון הרבה יותר פשוט : פלסטיק ספירלי שקוף. יש לי שקית ואני השתמשתי בהם לכבלי המטח ולכבלים מאחורי המחשב - לסדר.אפשר גם לעשות אותם לבד מצינור קטו שקוף וסכין יפנית
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים הי the saintתגיד זה אתה מרוטר??(היי זה the yak)שמתי לב שאתה משתמש חדש בפורום. אבל רק לידיעתך הודעות כאלה וספאם מכל הסוגים אינם מקובלים בפורומים של HWZONE.ובבקשה, חזרנו לנושא הדיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.