עבור לתוכן

איך הNZXT APOLLO מבחינת רעש..

Featured Replies

פורסם

שלום...ראיתי אותו והיתאהבתי בו...מארז מגניב במחיר לא בשמיים...אני רוצה להחליף אותו מהמארז שיש לי עכשיו....הבעיה אבל שאני דואג אם הוא יהיה שקט..המארז שלי כרגע פשוט לא נישמע לחלוטין! אני יושב פה לידו הוא ממש חצי מטר ממני (למטה) פשוט מטר ואני לא שומע ממנו ציוץ..(מארז ג'נרי אבל יש לו מאוורר 24ס"מ בדלת ושמתי עוד שניים 80מ"מ של AC מוציאים)

אני רוצה רק לדעת אם למישהו יש את הNZXT APOLLO ויכול להגיד לי כמה הוא שקט או אם מישהו יודע פשוט...תודה מראש

פורסם

אי אפשר לתאר רעש ולאף אחד אין מד דציבלים פה לכן גם אם למישהו יש אותו זה לא ממש יעזור.

אם היית מבצע חיפוש פה בפורום או קורא ביקורות היית רואה שהוא נחשב לשקט יחסית

פורסם
  • מחבר

אוקיי...בשילוב עם פאן באס הוא יהיה ממש שקט לא?

ואיך הפאן באס הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-ba

וזהו ניגמרו לי השאלות :smile1: רק תגידו לי אם עם פאן באס אני יכול להשתיק אותו בלילה לחלוטין ואיך הפאן באס שהבאתי בלינק וחג שמח :smile1:

פורסם

היתי שמח רק להגיד לך אם עם פאן באס אתה יכול להשתיק אותו בלילה לחלוטין ואיך הפאן באס שבחרת ולהגיד לך אפילו חג שמח אבל אני פשוט לא יודע.

המקום לשאול לגבי הפאן באס זה בפורום OC וקירור

פורסם
  • מחבר

אוקיי...בכול זאת תודה...אני יישאל שם כבר....אבל חג שמח אני בכול זאת יגיד לך :)

אז חג שמח...

אההההה ורגע רגע רגע GTS 640MB או אפילו GTZ ניכנסים בו או שהוא קטן מידיי? כי קראתי סקירה באתר באנגלית והיו שם תמונות והוא ניראה קטן יחסית אז לא יודע אם נגיד GTX/GTS ניכנסים בו...

פורסם

GTS נכנס ב-99% מהמארזים ופה הוא יכנס בקלות.

GTX עד כמה שידוע לי אומר להיכנס אבל לפי הסטיקי זה יכנס רק אם זה אכן 10.5 אינטש (האורך)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה גם ככה המקסימום שניראה לי יהיה הGTS בעתיד...תודה רבה מאוד...חג שמח :xyxthumbs:

פורסם

חג נהדר גם לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים