פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלום לכולם.אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) .אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים...ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען !אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד !נ.באני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אנרג'יזר בכלל סוללות מעולות. ממליץ.לא עדיף שתקנה נטענות של איזה 2500ma ותגמור עניין? יהיו חזקות יותר מהאנג'רייזר אני די בטוח
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר אני מתכוון לקנות נטענות...כתבתי את זה בהודעה הראשונה...בטריות AAA אין 2500MA אלא רק עד 1100MA .אז עם אפשר לינקים לחנות שמוכרת בטריות נטענות איכותיות ולא גיפה סינית...
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר כמה זמן לוקחת כל הטענה ?מה אתה מפעיל איתם ? (נגן ,מצלמה..)כמה זמן הם מצליחות לפעול רצוף ?עריכה :עכשיו רק הבנתי מה מיוחד באנרגיזר ! הם נותנות 1.7 וולט !ה- GP נותנות 1.2 ....מה שאומר שלליזר שלי יהיה אפילו פחות כוח !!!לא יאומן...מישהו מכיר מקום שמוכרים בטריות נטענות שנותנות 1.5 וולט לפחות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.